Cum iti poti purifica vezica biliara

Distribuie!

„Foarte multe femei din societatea actuala au probleme cu vezica biliara, de aceea o cura speciala pentru eliminarea eventualelor pietre pe cale naturala sau pentru eliminarea lenei biliare este binevenita.

Pentru inceput, se recomanda un regim bazat pe fructe si legume, complet lipsit de carne si alimente acide, timp de o saptamana, plus o clisma in fiecare zi. Dupa aceste sapte zile pregatitoare, urmeaza trei zile in care se consuma doar suc de mere proaspat, si se face nelipsita clisma.


A treia zi, se bea ultimul suc la ora 19.

Cum se manifesta pietrele la vezica biliara


Dupa aceea, se beau 200 grame de ulei de masline incalzit usor si 200 grame de suc de lamaie proaspat stors. Dupa care, te culci pe partea dreapta, cu o sursa de caldura in regiunea ficatului (o perna electrica, o sticla cu apa calda etc).

Dimineata, vei elimina prin defecare calculii, nisipul si toate impuritatile de la nivelul vezicii biliare. Dupa aceasta se mai face o ultima clisma, si se ia un mic dejun compus din fructe de acelasi fel.

Abia spre seara se poate manca orez, gris sau arpacas fierte numai in apa, iar timp de o saptamana dupa procedeu se va manca strict vegetarian.

Apa este foarte importanta pentru purificarea organismului. Consum-o in toate formele ei, fie ca e ceai sau apa minerala!”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/cum-iti-poti-purifica-vezica-biliara-76559
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...