Cum adică, copilul meu nevaccinat să îmbolnavească copilul vaccinat ?!

Distribuie!

Activist PRO VACCIN, lect. univ. Mihai Gafencu: „Copilul nu-i al părinților, e al nostru!”

Manipulare prin metoda „Fereastra Overton”, începută cu o afirmaţie aparent iresponsabilă… Acest individ este însă responsabil de agenda primită. El trebuie să lanseze subiectul de discuţie al posibilităţii ca părinţii să nu mai fie ocrotitorii direcţi ai copiilor lor, apoi va urma ceva de genul „oare nu este mai bine aşa” şi pe final, după ce se „permite” la nivel teoretic, prin acceptarea subietului, va apare „legea este lege şi trebuie respectată”.


Posibil să fie mai mult de trei etape, depinde de analiştii din servicii, dar cam aşa decurg acest gen de manipulări colective, pe subiecte grave şi pe termen lung. Soluţiile sunt:

1) Ignorarea unor astfel de subiecte, să nu fie pomenite deloc, aşa cum procedează ei cu noi când avem ceva de spus.


2) Dacă nu le puteţi ignora măcar nu le trataţi serios, nici măcar contra, trebuiesc duse în derizoriu (pamfletar), aşa cum procedează ei cu noi când avem ceva de spus.

3) Dacă totuşi le trataţi serios mai rămâne doar să faceţi ultimul pas, atunci când se va pune problema legiferării, spunând NU ferm şi cât mai vizibil, aşa cum procedează ei cu noi când avem ceva de spus.

Cel mai clar exemplu că se urmăreşte altceva cu această lege a obligativităţii vaccinării, orice altceva numai binele nostru nu, este dat pe youtube de către Andreea Gheorghe:”Prin obligativitatea vaccinarii nu faceti altceva decat sa dovediti inutilitatea vaccinului.Cum adica copilul meu ne-vaccinat sa imbolnaveasca copilul vaccinat?

Pai daca este vaccinat cum sa se imbolnaveasca? Chiar nu mai ganditi oameni buni?” Io unul nu mai merg la doctor de mulţi ani, mă săturasem să merg la doctori care erau mai bolnavi decât mine… Sunt sănătos de atunci şi când mă pişcă vreo răceală îi dau ce am învăţat de la străbuni, natural. Acum, cum să cred în aberaţiile acestor vaccinaţi pe creier?

Păi ei sunt sănătoşi?! Graşi, deformaţi, chinuiţi de boli pe care încearcă să ni le ascundă sub zâmbete strâmbe şi titluri pompoase dar pline de răutate… Ce şi Cine îi împinge de la spate pe aceşti oameni (cineva zicea că sunt deja demoni, că nu mai au nimic uman) să facă atâta rău, doar pentru a fi ei în sistemul căruia i s-au vândut?!

Manipularea pentru to(n)ți sau Fereastra Overton

Bolşevism în 5 minute… Video

Într-o dezbatere despre obligativitatea vaccinării, un activist pro vaccin, lect. univ. dr. Mihai Gafencu, face declarații halucinante. Printre alte lucruri, personajul pretinde, nici mai mult nici mai puțin, că: „copilul nu-i al părinților, e al nostru!”. Măi, să fie! O fi și acest domn școlit în Norvegia, la Barnevernet, mă gândesc…

vaccinuri

Nu doar că individul susține un demers totalitar dar, precum în societățile comuniste, e de părere că copilul e un bun al societății, părinții neavând, se pare, decât rolul de a-l aduce pe lume. De aici încolo, indivizi precum Mihai Gafencu, știu mai bine ce trebuie făcut cu el.

Vizionați cele 5 minute de mai jos ca să vedeți cum pune problema! Eu personal mă îngrozesc gândindu-mă la personajele care ne fac legile…

Video

SURSE

  1. https://mediocruladevarat.wordpress.com/2014/09/22/manipularea-pentru-tonti-sau-fereastra-overton/
  2. https://www.facebook.com/popescured
  3. http://www.cunoastelumea.ro/activist-pro-vaccin-lect-univ-mihai-gafencu-copilul-nu-i-al-parintilor-a-al-nostru-video/
  4. http://discerne.desagaminune.ro/cum-adica-copilul-meu-nevaccinat-sa-imbolnaveasca-copilul-vaccinat-video/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...