Cum a reusit aceasta femeie sa slabeasca 50 de kilograme. Vei incerca imediat trucul ei

Distribuie!

Leanna manca foarte rar fructe si legume. Cina ei era formata dintr-un vas cu paste cu branza.

Atunci cand medicii i-au spus ca ar putea sa moara din cauza problemelor de sanatate, femeia a inceput sa se teama ca nu isi va vedea fiul crescand, avand in vedere ca mama sa a murit la varsta de 47 de ani din cauza complicatiilor relationate cu obezitatea.


Leanna a inceput sa fie atenta la marimea portiilor, cantarind toate portiile. Si-a cumparat o bicicleta eliptica si a inceput sa faca sport 15 minute.

Intr-un an a scapa de 25 de kilograme. Apoi, a intrat intr-un program intensiv de slabire. A inceput sa-si faca smoothie-uri sanatoase si dressing-uri pentru salata. A inceput sa mearga mai des si apoi sa alerge. Atunci cand greutatea ei a inceput sa stationeze, si-a modificat rutina, incepand sa faca ciclism.


Vizualizeaza ce ai de facut: „Imi fac un update la tabla mea de viziuni in fiecare luna si adauga citate motivationale si poze din reviste. Ma ajuta sa ma concentrez asupra visurilor mele”.

Cunoaste-ti forma corpului: „Voi fi intotdeauna mai masiva in partea de jos. Asa ca faci mai multe genuflexiuni si extensii pentru a-mi da o forma placuta”.

Citeste inainte sa mananci: „Cateodata am pofta de briose de la magazin, insa cand vad cate calorii au renunt”.

https://girly.ro/lifestyle/cum-a-reusit-aceasta-femeie-sa-slabeasca-50-de-kilograme-vei-incerca-imediat-trucul-ei?utm_source=wowbiz.ro&utm_medium=site&utm_campaign=wowbiz_site

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...