Cuie în cârnaţi – capcană mortală pentru câinii din parcul IOR din București

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mare atenţie dacă te plimbi zilele acestea cu câinele în parcul IOR! O persoană necunoscută a aruncat o pungă cu mai mulţi cârnaţi în care a înfipt cuie, pentru a ucide câinii vagabonzi din zonă.

Dacă te plimbi cu câinele prin parcul IOR din Bucureşti, fii cu mare băgare de seamă şi ţine animalul în lesă! Acum câteva zile, o bucureşteancă a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu o pungă de cânaţi pe care a găsit-o lângă trunchiul unei sălcii, potrivit metropotam.ro.


carnati_cu_cuie

Curioasă, femeia a deschis punga şi a descoperit în cârnaţi mai multe cuie – de fapt o capcană ucigaşă pentru câinii comunitari care îşi fac veacul în zonă. Pericolul este foarte mare deoarece mâncarea atrage inclusiv câinii de companie ai celor care se plimbă de obicei pe aleile parcului.

SURSE


  1. http://metropotam.ro/La-zi/atentie-in-ior-cineva-a-aruncat-carnati-cu-cuie-in-parc-pentru-a-le-face-rau-cainilor-art3776752980/
  2. http://www.click.ro/news/social/cuie-carnati-capcana-mortala-pentru-cainii-din-parcul-ior
  3. Foto: Metropotam.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...