Constructia pe verticala – o adevarata conspiratie pentru a dezechilibra energetic, mental, emotional si spiritual oamenii indepartandu-i de pamant! Dovezi stiintifice care demonstreaza ca omul trebuie sa aiba contact permanent cu Pamantul!

Distribuie!

In cadrul articolului urmator veti afla o serie de aspecte ocultate cu privire la locuintele noastre si cauza diverselor imbolnaviri din acest secol XXI. Statisticile arata ca cei care locuiesc in marile orase sunt predispusi la tot felul de boli (boli de inima, cancer, probleme cu ficatul etc.), atat din cauza poluarii, cat mai ales din cauza unui element despre care nu se prea vorbeste si anume constructia pe verticala.

Citez dintr-un referat numit „Istoria Constructiilor”


„Toti locuim, lucram in cladiri. In fiecare cladire putem gasi un loc care sa ne atraga privirea, sa trezeasca in noi un sentiment placut. Toate inventiile omului au fost folosite in doua domenii importante, dar diametral opuse, razboaiele, elementul distrugerii si constructiile, elementul creatiei. Omenirea a dezvoltat cu buna stiinta acest domeniu, fiind singura posibilitate de a creea in cele trei dimensiuni. De la inceputuri am incercat prin constructii pe verticala sa ajungem la divinitate, din teama si respect fata de viata de apoi am creat locase de cult uimitoare.

Pe diferite continente, fara sa existe comunicare, omul a construit temple, piramide, morminte, palate,cai de comunicare, fapt ce demonstreza caindiferent de cultura, de rasa avem aceleasi temeri, aceeasi putere de creatie, aceleasi visesi trairi. Toti am auzit de piramide, de coloseumul din Roma, de Acropolis etc, dar nu prea stim multe despre stilurile de constructii ce se regasesc in locurile unde ne-am nascut, delocurile unde traim.”[1]

De asemenea constructia pe verticala a inceput accelerat la finele celui de-al doilea razboi mondial, continuand cu anii `60 cand incepeau sa se schiteze deja proiectele marete gen: „zgarie-nori”. De asemenea continuand cu anul 2000 multe proiecte de o asemenea anvengura au devenit realizabile, oamenii au abandonat locurile de la tara, ducandu-se la oras, in prostia lor crezand astfel ca vor fi tratati altfel daca sint oraseni. Probabil ca sint tratati in altfel, vazuti in altfel, dar nu asta conteaza si aici e punctul culminant al articolului, ca diferenta dintre un om ce sta la oras, luam ca exemplu un om ce sta la bloc ca in orase majoritatea oamenilor stau la bloc, altii venind de la tara, altii pur si simplu avand apartamentu lor mostenit sau cumparat, nu conteaza acest aspect.

Adevaratul motiv al constructiei pe verticala


Mai sus am incercat sa fac o mica relatare istorica despre inceputurile constructiei pe verticala, devreme ce internetul cam duce lipsa si despre aceste minime informatii, culmea nu?

Asadar, exista o expresie romaneasca din cate stiu eu care spune asa: „a fi cu picioarele pe pamant”, aici unii dintre voi ii puteti da doua interpretari: 1. interpretare in sensul ca o persoana sa fie constienta de cea ce face (corect) si 2. interpretarea literara a expresiei, pur si simplu a fi cu picioarele pe pamant.

O parte dintre voi presupun ca ati auzit de chakre sau biocampuri, nu mai intru in detalii despre ele, am scris articole pe acest site, au fost si demonstrate stiintific etc. ideea este ca prima chakra este cunoscuta ca Muladhara cunoscuta in filozofia budista ca chakra elementului PAMANT, de unde vine si expresia „a te impamanta” sau „a traii cu picioarele pe pamant”, exact cum am spus mai sus.

Daca chakra Muladhara, apartine elementului ezoteric pamant, si e considerata impamantare, nu cumva persoana (fiinta) trebuie sa stea pe pamant? ba mai mult ca sigur DA. Acum o sa spuneti unii dintre voi ca: „tot pamant e si cand stai la inaltime”, este o afirmatie copilareasca, pentru ca cineva care sta intr-o cladire pe verticala pur si simplu sta in aer, faptu ca nu sta in aer literalmente este ca sta cu picioarele pe podea, dar in rest tot in aer este considerat, iar prin cladire daca cineva sta la o inaltime mai mare nu poate spune ca e acelasi lucru ca si cum ar sta pe pamant.

Electric vorbind, este ca si cum cineva ar incerca sa faca o impamantare folosind peretii cladirii inalte crezand prin asta ca curentu va fi reabsorbit, nu este deloc asa, la fel socul electric al unei persoane ce se curenteaza nu este acelasi cu cel al unei persoane care sta efectiv cu picioarele pe pamant, astea sint doua exemplu foarte bune.

Vreau sa dau citire unui articol publicat pe site-ul ziare.com intitulat „Oamenii care stau la etaj imbatranesc mai repede” :

„Teoria relativitatii generale postuleaza ca timpul se scurge cu viteze diferite in functie de acceleratia pe care o are obiectul masurat. Drept urmare, un ceas care se se afla in miscare bate mai incet decat unul stationar, potrivit National Geographic.

Relativitatea este legata de faimosul Paradox al Gemenilor, in care unul dintre ei, dupa o calatorie ipotetica cu viteza luminii in univers, la intoarcerea pe Pamant, il gaseste pe fratele sau geaman mult mai batran decat el.

Ceasurile atomice au demonstrat ca forta gravitationala incetineste timpul.

Acest lucru a fost aflat comparand ceasurile in timp real de la suprafata Pamantului cu cele din nave spatiale si satelitii de pe orbita, utilizati in sistemele GPS.

Un obiect aflat pe suprafata Pamantului este afectat de o forta gravitationala putin mai mare decat unul aflat in atmosfera. Cercetatorii au aratat ca ridicand un ceas de la pamant cu doar 30 de centimetri acesta va bate putin mai repede.

Al doilea experiment a masurat efectele relativitatii in cazul atomilor de aluminiu care masoara timpul in ceasurile atomice, extrem de precise.

Pentru aceste ceasuri, care se bazeaza pe numarul vibratiilor electrice pe care atomii le „simt” trecand de pe un nivel de energie pe altul, o secunda este egala cu un milion de miliarde de vibratii.

S-a descoperit, dupa predictiile lui Einstein, ca ceasul care a fost miscat masura timpul putin mai incet.

Pentru a nu crea panica in randul locatarilor de la etajele superioare ale blocurilor, oamenii de stiinta au declarat ca aceasta intarziere inseamna cu mult sub o secunda pentru timpul unei vieti de 80 de ani.

Nu peste mult timp aceste ceasuri atomice vor putea masura vibratiile subtile din campul gravitational terestru cu o precizie incredibila, ajutand mult stiinta geodeziei, care poate determina conditiile raspandirii apei (potabile) la nivel planetar si traiectoriile de miscare a apelor.

Paradoxul Gemenilor, amintit mai sus, propune urmatorul fir de gandire: avem un frate si o sora, gemeni.

Fata se indreapta spre cea mai apropiata stea, Alpha Centauri, care este la 4 ani lumina de Terra. Ea calatoreste cu o viteza aproape de cea a luminii. Din perspectiva fratelui ei de pe Pamant, ea a fost plecata 160 de luni (13 ani si 4 luni).

Dar cum timpul se dilata cand esti in acceleratie, ceasul sorei din nava spatiala a calculat 128 de luni (10 ani si 8 luni).

Cand fata isi intalneste fratele, cine e mai batran? Raspunsul e fratele. „[2]

De asemenea se spune ca de la etajul 3 scade legatura energetica cu terra, lucru cu care sint perfect de acord si ca deasemenea corpul uman sufera de dezechilibre energetice, plecand de la prima chakra Muladhara, caci chakrele functioneaza si ele la unison, nu putem spune ca un biocamp de la un etaj superior mai functioneaza normal daca primul biocamp, in cazul de fata Muladhara, sufera din cauza lipsei impamantarii si asa s-a observat cu multe persoane, chiar toate de fapt, ce locuiesc dincolo de etajul 3, au probleme de sanatate de ordin cardiac, psihologic, psihiatric sau oricare alta patologie si apoi se intreaba de la ce oare? Nu neg faptul ca aici este vorba si de alimentatie, stil de viata etc. dar de ce nu ar fi si statul la inaltime unu din marii factori perturbatori?

Impamantarea – dovezi stiintifice! Omul trebuie sa stea pe pamant!

Preiau un articol bine scris de pe blog-ul astrodeva.wordpress.com unde o sa vedeti o serie de dovezi stiintifice cu privire la nevoia oamenilor de a sta pe sol:

„In 1998 Clint Ober,un fost director executiv la o companie TV, pensionat, statea pe o banca intr-un parc in orasul sau natal. In timp ce se uita la turistii care treceau prin fata lui, si-a dat seama ca toti , inclusiv el purtau incaltaminte cu talpa de cauciuc sau de plastic si s-a gandit daca nu cumva aceasta are cumva un impact asupra sanatatii. Intrebarea a venit in capul sau datorita experientei avute in meseria sa in care obisnuia sa izoleze cablurile, avand in minte notiunea ca toate sistemele electrice din casele si birourile noastre sunt stabilizate si protejate de pamant prin impamantare.

Ober s-a intrebat daca nu cumva acest camp energetic ar putea sa protejeze si sanatatea corpurilor noastre. Ceea ce nu a banuit atunci a fost faptul ca aceasta intrebare a sa va pune in miscare ani si ani de experimente si studii iar acestea vor scoate la iveala rezultate incredibile
Desi folosesc o varietate de cuvinte pentru a o descrie, fiecare scoala moderna de medicina alternativa vorbeste despre “energie. Dar ce este aceasta “energie” fundamentala despre care tot auzim?
Pielea ta, in general, este un conductor foarte bun. Poti conecta orice parte a pielii tale la pamant, dar daca vei compara diferite parti exista una care este deosebit de puternica, si care este chiar in mijlocul talpii piciorului; un punct cunoscut de acupuncturisti ca Rinichi 1 (K1) .

Impamantarea rinichi 1

Este un punct bine-cunoscut pentru faptul ca din punct de vedere conductiv se conecteaza la toate meridianele de acupunctura si in esenta, se conecteaza la fiecare coltisor al corpului tau.
Interesant este ca impamantarea sau mai degraba lipsa acesteia, are mult de a face cu inmultirea bolilor moderne.
Cand esti conectat cu pamantul (fie ca mergi descult sau ai fost conectat electric pe punctul K1 al piciorului), exista un transfer de electroni liberi din pamant in corpul tau. Acesti electroni liberi sunt, probabil, cei mai puternici antioxidanti cunoscuti de om.

In urma experimentelor facute, s-a demonstrat ca acesti antioxidanti sunt responsabili pentru cateva observatii clinice foarte interesante :
• Schimbari benefice ale frecventei cardiace
• Scaderea rezistentei pielii
• Scaderea nivelului de inflamatie
Pentru a intelege mai bine stiinta din spatele a ce se intampla in timpul in care suntem conectati la pamant si de modul in care aceasta are impact asupra raspunsului inflamator, Dr. Oschman ne explica ceea ce se intampla atunci cand va confruntati cu un traumatism.
Dr. Oschman este expert in domeniul medicinei energetice, cu o diploma de licenta in biofizica si un doctorat in biologie de la Universitatea din Pittsburgh.
Ca autor al unui numar mare de carti, el este recunoscut pe scara larga ca o autoritate in biofizica energiei medicale.
“Chiar si la cea mai mica contuzie, daca te ciocnesti de usa, sistemul imunitar raspunde imediat prin trimiterea de celule albe din sange (neutrofile) la locul impactului …
Neutrofilele secreta specii reactive de oxigen (ROS) … numite radicali liberi. Acestea sunt ca Pac-Man, molecule foarte importante care au misiunea de a distruge.
In cazul in care bacteriile au ajuns prin intermediul pielii in corp, acesti radicali liberi vor distruge bacteriile foarte repede. Daca ai celule deteriorate, radicalii liberi le vor distruge, astfel incat sa existe spatiu pentru celulele sanatoase sa se miste pentru repararea tesuturilor.
Acesta este cunoscut ca raspunsul inflamator.

Ceea ce am descoperit si este cu adevarat profund este aceasta: am inteles acum de ce primim acest raspuns inflamator, care are cinci caracteristici: durere, roseata, caldura, pierderea abilitatii de miscare, si umflarea. Toate acestea sunt cele cinci semnalmente distinctive ale inflamatiei si se dovedeste ca nu este nevoie sa se intample asa.

Inflamatia, care in medicina este considerata o parte importanta a procesului de vindecare, este de fapt un artefact cauzat de lipsa de electroni in tesuturile tale.
Ce se intampla este ca neutrofilele livreaza specii reactive de oxigen (SRO) la locul incidentului, dar procedand astfel, unii dintre acesti radicali liberi se pot scurge in tesutul din jur si ii poate cauza tesutului sanatos daune. Asta este de fapt ceea ce creeaza raspunsul inflamator “.
Cercetarea asupra impamantarii a descoperit acum ca, daca tii picioarele goale pe pamant dupa ce te lovesti sau te accidentezi, electronii vor migra in corpul tau si se vor raspandit prin tesuturi.
Orice radical liber care se scurge in tesutul sanatos va fi imediat neutralizat electric. Acest lucru se intampla deoarece electronii sunt negativi, in timp ce radicalii liberi sunt pozitivi, astfel incat acestia sa anuleaza reciproc.
“Deci, intr-adevar ceea ce se intampla cu impamantarea sau conectarea la pamant este ca va protejati organismul de la – cum le numesc eu, pagubele colaterale,” spune Dr. Oschman.
“Aceste distrugeri nu au fost destinate sa aiba loc, dar au loc pentru ca ne-am deconectat de la pamant prin punerea de cauciuc si de material plastic intre picioarele noastre si pamant.

Pentru a putea adapta impamantarea la nevoile omului modern, specialistii au gasit metode de a aduce energia pamantului direct in casele oamenilor. Astfel au aparut cearceafuri electrice cu ajutorul carora oamenii sunt conectati la pamant in timp ce dorm. Presuri pentru calculator pe care poti sta cu picioarele goale in timp ce lucrezi sau papuci care au in talpa un material conector intre punctul K1 si pamant.

David Wolfe, cunoscuta autoritate in domeniul medicinei alternative si un puternic sustinator al impamantarii, a facut un experiment in direct in timpul unei prezentari pe 20 de indivizi din sala, care au fost conectati la energia pamantului printr-un cablu electric care la un capat era infipt in pamant inafara salii de prezentare. Dupa 80 de minute, participantilor li s-a recoltat sange si li s-au facut analize care au fost apoi proiectate in direct si explicate pe loc. Rezultatele au fost pe masura. Puteti urmari acest experiment aici :

t1larg.barefoot.run.gi

Împământarea, o strategie impotriva imbatranirii

Una din teoriile dominante privind imbatranirea este teoria radicalilor liberi, conform careia  imbatranirea se produce din cauza pagubelor cumulate, cauzate de radicalii liberi.  Cand aveti un traumatism sau o inflamatie cronica, prin respiratie si din alimentele pe care le mancam, printre alte lucruri suntem expusi la radicalii liberi.
In timp ce nu poti sa elimini complet toti radicalii liberi, iti doresti  sa menti un echilibru sanatos de electroni antioxidanti in organismul tau pentru a fi sigur ca distrugerile datorate radicalilor liberi nu va scapa de sub control. Conectarea la pamant poate ajuta la realizarea acestui echilibru delicat.

Exista trei tipuri de sub-modele ale procesului de imbatranire cauzate de radicalii liberi :
1. Deteriorarea/mutatia ADN-ului din cauza radicalilor liberi
2. Teoria mitocondriilor. Mitocondriile in fiecare celula din corpul nostru efectueza metabolismul oxidativ si un produs secundar sunt  radicalii liberi. In cele din urma mitocondriile se uzeaza sau se autodistrug din cauza excesului de radicali liberi
3. Teoria incrucisarii de proteine, ceea ce explica riduri de pe piele. Proteinele se lipesc una de alta, reducand eficienta enzimelor.
“Am impresia , din studiul meu de biofizica si biologie celulara, ca organismul este proiectat cu o tesatura semi-conductoare care conecteaza totul in organism, inclusiv in interiorul fiecarei celule,” spune Dr. Oschman.
“Ma refer la acest sistem ca la o matrice vie. Electronii, cei care intra in partea de jos a piciorului nostru, se pot muta oriunde in corp.
In orice loc unde se formeaza radicali liberi, exista electroni in apropiere, care ii pot neutraliza si astfel se pot  preveni toate aceste procese: leziuni mitocondriale, lipirea proteinelor, si mutatia sau deteriorarea genetica.
Astfel, intreaga structura este in esenta un sistem de aparare antioxidant, care este in fiecare parte a corpului nostru.
Asa ca, daca ati merge descult, veti inmagazina electroni pe corpul ii va stoca, iar acestia vor fi disponibili in orice moment in cazul in care ati putea avea un traumatism, sau in orice punct in cazul in care un radical liber s-ar putea forma ..

Cum impamantarea ne afecteaza sangele

O alta descoperire foarte importanta, si una dintre cele mai recente, este faptul ca impamantarea subtiaza sangele , facandu-l mai putin vascos. Aceasta descoperire poate avea un impact profund asupra bolilor cardiovasculare, care sunt acum numarul unu cauzator de moarte in lume.
Practic, fiecare aspect al bolilor cardiovasculare a fost corelat cu vascozitatea crescuta a sangelui.
Dr. Frank Sinatra a antrenat echipa doctorului Oschman in modul de evaluare a vascozitatii sangelui folosind o metoda numita potentialul zeta. Acesta masoara potentialul celulelelor rosii din sange, prin determinarea vitezei cu care acestea migreaza intr-un camp electric.
Se pare ca atunci cand se produce impamantarea, potentialul zeta creste repede, ceea ce inseamna ca celulele rosii din sange au o incarcatura mai mare pe suprafata lor, care le indeparteaza una de alta. Aceasta actiune face ca sangele sa se subtieze si sa curga mai usor. De asemenea, tensiunea arteriala scade semnificativ..
O alta implicatie evidenta a acestui fapt este ca prin indepartarea reciproca, celulele rosii din sange sunt mai putin inclinate sa ramanem impreuna si sa formeze un cheag. Cheagurile de sange nu trebuie sa fie foarte mari pentru a forma o embolie pulmonare care v-ar ucide instantaneu, astfel incat acesta este un beneficiu semnificativ.
In plus, in cazul in care potentialul zeta este ridicat, lucru ce poate fi facilitat de impamantare, nu se va reduce doar riscul de boli de inima, dar, de asemenea, riscul de dementa multi-infarct, in cazul in care incepe sa se piarda tesutului cerebral din cauza micro-coagularilor din creier.

Cele mai bune suprafete pentru a face impamantarea

In mod evident, cel mai simplu mod este sa se mearga descult. Dar ce putem spune despre locuitorii din mediul urban sau oras, care sunt inconjurati de asfalt si beton? Poti sa te conectezi prin acestea? Si care dintre suprafete naturale sunt cele mai eficiente?
Exista intr-adevar, diferente semnificative intre diverse suprafete.
Locul ideal pentru mersul pe jos in picioarele goale este pe plaja, in apropierea sau in apa, pentru ca apa de mare este un conductor foarte bun. Corpul nostru, de asemenea, contine in cea mai mare parte a sa apa, astfel incat se creeaza o conexiune buna.
Iarba, mai ales daca este acoperita cu roua, pe care te-ai putea plimba daca te trezesti dimineata devreme, este o alta suprafata extrem de potrivita. Potrivit dr. Oschman, betonul este un bun conductor, atata timp cat aceasta nu a fost izolat. Picturile pe beton nu permit electronilor sa treaca prin el foarte bine.
Materiale cum ar fi asfaltul, lemnul, si izolatorile tipice cum ar fi din plastic sau cauciuc, nu vor permite deasemenea electronilor sa treaca si sa va ajute in procesul de impamantare.

Modalitati usoare de a incorpora impamantarea in viata de zi cu zi

Mersul descult in aer liber este una dintre modalitatile cele mai minunate, ieftine si puternice de a ne conecta la pamant si care poate contribui, de asemenea, si accelera refacerea tesuturilor si inlaturarea durerilor musculare in urma exercitiilor extenuante. Deasemenea orice contact direct cu un obiect bun conductor care este in legatura cu pamantul, de la un cablu electric, o teava sau chiar un copac, poate fi o metoda buna de a ne incarca cu electronii negativi.
O alta solutie pe care majoritatea dintre noi o folosim fara sa ne dam seama este dusul. In timp ce facem dus, suntem in contact cu energia pamantului prin apa care curge prin tevile ingropate in pamant, aceasta fiind si una din explicatiile pentru care ne simtim asa de bine la dus si chiar este locul unde avem inspiratie si ne vin tot felul de idei.

Earth

Reconectarea la pamant, impamantarea

De-a lungul istoriei umanitatii, civilizatii intregi au onorat pamantul si conexiunea cu acesta. Stilul de viata modern a facut in asa fel incat omul a ajuns sa fie un strain pentru pamantul care ii da viata si il hraneste. Copiii secolul nostru nu se mai joaca in pamant sau in iarba, sunt izolati in apartamente si case de beton.

David Wolfe spune ca atunci cand suntem conectati la pamant suntem practic in contact cu orice fiinta vie conectata la pamant in momentul acela fie ca sunt plante , animale sau alti oameni de la capatul opus al lumii.

Atunci misiunea noastra devine una de a inspira si de a promova reconectarea la energia pamantului ca un mod simplu si natural pentru a face o lume mai sanatoasa si mai buna.

Stai in echilibru, stai conectat, foloseste-te de cea mai puternica forma de antioxidanti anti-inflamatorii din natura. Vindecarea nu trebuie sa provina dintr-o injectie sau un medicament, ea vine direct din pamant, tot ce trebuie sa faci este sa iti dai incaltarile jos!”[3]

SURSE

1. http://facultate.regielive.ro/referate/constructii/istoria-constructiilor-277305.html

2. http://www.ziare.com/magazin/stiinta-tehnica/oamenii-care-stau-la-etaj-imbatranesc-mai-repede-1043996

3. http://astrodeva.wordpress.com/2014/01/05/impamantarea-poate-cea-mai-mare-descoperire-medicala/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...