Condimentul care te face mai destept

Distribuie!

„Lista beneficiilor aduse sanatatii de consumul acestei mirodenii este in crestere, dar cea mai surprinzatoare descoperire a oamenilor de stiinta este faptul ca ii sta in putere sa te faca mai destept!

Cum te-ai putea gandi la cine stie ce planta exotica, trebuie facuta precizarea ca este vorba de scortisoara, iar confirmarea actiunii sale pozitive asupra inteligentei a fost confirmat de rezultatele obtinute de cercetatori in cadrul unui recent studiu efectuat la Rush University din Chicago. Deocamdata pe soricei de laborator!


Experientele au decurs in urmatorul mod. S-au adunat la un loc mai multi soricei prostuti, cu rezultate extrem de slabe la testul in care ar fi trebuit sa invete in urma experientei traseul catre iesirea din labirint.

6 lucruri despre scortisoara mai putin stiute

Dupa o luna de tratament, cu scortisoara, prostutii si-au imbunatatit performantele, si, invatand, au reusit sa gaseasca drumul catre libertate in acelasi timp ca si semenii lor geniali, aproximativ 60 de secunde, fata de 150, cat aveau nevoie anterior experimentului.


in privinta scortisoarei, lucrurile bune nu se opresc aici, la imbunatatirea functionarii creierului, ea produce scaderea nivelului de zahar in sange si reduce riscul de ulcer si de sindrom de intestin iritabil.

Specialistii spun ca scortisoara e prietena buna si cu tenul, atunci cand e aplicata pe piele, intr-un amestec cu scortisoara.
si ca sa supralicitam, albeste si dintii!

Ce uita sa spuna specialistii citati e ca nu trebuie sa exagerati acum, genialitatea, e dovedit, are si partile ei proaste!”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/condimentul-care-te-face-mai-destept-76887
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...