Cine ucide medicii holistici și de ce?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

traducere din engleza, adaptare si completari M.S./ administratorul blogului

In iunie 2015, un respectat medic practicant din Florida, Dr. Jeffrey Bradstreet, a dispărut și apoi a fost descoperit cu fața în jos plutind într-un râu din Carolina de Nord, cu o gaură de glonț în piept.


De ce s-ar ordona, ca cineva cunoscut ca un om de familie generos, ce a făcut doar bine să fie ucis? Moartea este încă învăluită în mister. Autoritățile au declarat aproape imediat moartea sa o sinucidere, dar familia lui spune altceva. Cine se împușcă în piept pentru a se sinucide, în timp ce se poziționează în așa fel încât să cadă într-un râu? Așa că hai să despachetăm povestea din culise…

Propriul fiu al Dr. Bradstreet a avut creierul deteriorat ca urmare a unui vaccin MMR, administrat la vârsta de 12 luni. Experiența și cercetările l-au ajutat să se convingă că există o legătură între vaccin și autism. El lucra în două zone de margine de conducere a anchetei medicale. În primul rând, el a avut de-a face cu cercetări care păreau să sprijine ideea convingătoare că anumite vaccinuri ar putea induce autismul.


El a mărturisit de două ori despre acest lucru înaintea  Congresului. În al doilea rând, el lucra cu un nou compus din Elveția, care a degrevat în mare măsură, nu a întărit pur și simplu, cancerul și alte boli. Cu venituri din vaccinuri de peste 25 de miliarde de $ și medicamente pentru cancer de peste 100 miliarde $, industria farmaceutică risca să piardă profituri uriașe dacă cercetarea lui Bradstreet continua în mod pozitiv și ajungea la un public larg. De fapt, aceasta ar putea însemna sfârșitul a numeroase mega corporații farmaceutice.

A existat vreo dovadă care să documenteze vreun motiv financiar?

Da, la doar trei zile înainte de moartea sa, facilitatea de cercetare a lui Bradstreet a fost percheziționată de către agenții guvernamentali din SUA pentru a închide cercetările sale și a opri tratamentul pacienților săi. Mandatul care descria elementele ce urmau să fie confiscate, indică un motiv pentru a proteja poziția dominantă farmaceutică și de a suprima curele naturale.

OK, dar un astfel de incident izolat, nu înseamnă că este o conspirație majoră pentru a suprima curele naturale și de-a elimina medicii holistici?

  Dr. Nicholas Gonzalez – Dar ce se întâmplă dacă ți-aș spune că un alt medic holistic, dr. Nicholas J. Gonzalez, cunoscut pentru că a ajutat-o pe actrița Suzanne Somers să învingă cancerul, a murit în mod neașteptat doar o lună mai târziu. Gonzalez avea o sănătate excelentă și prăbușirea subită a avut aparent „legătură cardiacă”, dar o autopsie ulterioară nu a arătat nici o dovadă în acest sens.

Bine, a doua ar putea fi încă o coincidență. La ce lucra el?

Dr. Gonzalez s-a concentrat mult asupra alternativelor holistice la radiații și expunerea pericolelor și istoria distructivă a mai mult de 100 de medicamente folosite în chimioterapie, dezvăluind faptul că acestea au fost dezvoltate din gaze otrăvitoare. Dar noi nu știm ce s-a întâmplat cu oricare dintre acești doi medici. Dovezile ce pretind că nu există nici un fel de campanie împotriva medicilor holistici sunt destul de subțiri.

Și, dacă au existat trei? Ce ziceți de cinci sau opt sau zece? Realitatea tragică este că au existat cel puțin treisprezece medici holistici, care au fost transformați ,,în morți sau dispăruți”, în doar câteva luni. Aici este o cronologie a deceselor suspecte recente ale unor medici:

Ø 19 iunie Dr. Jeffrey Bradstreet;

Ø 21 iunie Dr. Bruce Hedendal și Dr. Baron Holt găsiți morți pe costa de Est a Floridei (Dr. Hedendal mort în mașina sa, iar Dr. Holt nedeterminată cauza încă);

Ø 29 iunie Dr. Theresa Sievers găsită moartă în casa sa, iar Dr. Jeffrey Whiteside dispărută;

Ø 3 iulie Dr. Patrick Fitzpatrick dispărut fără urmă, mașina sa găsită pe marginea drumului;

Ø 10 iulie Lisa Riley, doctor în osteopatie găsită în casa sa cu o rană prin împușcare la cap;

Ø 19 iulie Dr. Ron Schwartz este găsit mort în casa sa cu o rană prin împușcare în piept;

Ø 21 iulie Dr. Nicholas Gonzales;

Ø 21 iulie Dr. Abdul-Karim, medic holistic dentist găsit mort pe marginea drumului;

Ø 23 iulie Dr. Jeffrey Whiteside este găsită moartă cu un glonț de calibru 22 în corp (după ce pe 29 iunie fisese dată dispărută);

Ø 14 august Dr. osteopat Mary Rene Bovier este găsită înjunghiată în casa sa din Sharon – Pennsylvania;

Ø 16 septembrie Dr. Mitch Gaynor este găsit mort în casa sa de la țară. Șeriful s-a grăbit să numească suicid;

Ø 11 octombrie Dr. Marie Paas găsită moartă;

Ø 29 octombrie Dr. Jerome Block ,,a sărit” din apartamentul său din Central Park West;

Și ce au toți acești medici în comun în afară de a fi „holistici?”

Aproape toți dintre ei activau în moduri care subminau tratamentele tradiționale bazate pe produse farmaceutice. Puteți înțelege riscul lor asumat de a expune faptul că anumite vaccinuri par a fi cauza autismului, dar și mai important, este acest tratament al cancerului 100% eficient la care lucrau?

Se numește GcMAF. Ea reprezintă o componentă din globulină care activează macrofagii și este o proteină umană pe care organismul o face în mod natural, dar care unii oameni nu o au în parte sau în totalitate. ,,GcMAF și / sau terapia orală de activare a macrofagelor Colostrum MAF este indicată în tratamentul oricăror boli în cazul în care există disfuncții ale sistemului imunitar sau în cazul în care  sistemul imunitar este compromis „, explică site-ul web al unei clinici din Japonia, care vinde o formă orală de GcMAF.

  Pentru ce se folosește această GcMAF? În afară de cancer, condițiile enumerate în calitate de candidați potriviți pentru a beneficia de un tratament GcMAF includ:

Bolile autoimune, virusul Epsten-Barr (EBV), virusul hepatitei B (HBV), virusul Herpex Simplex (HSV), cistite, virusul hepatitei C (HCV), scleroză multiplă, infecții ale tractului urinar, autism (ASD), artrite reumatoide, endometrioză, sindromul oboselii cronice, boala Lyme, encefalomielită mialgică, infecții cu mycobacterii, boala Parkinson, tuberculoză, fibromialgie, papillomavirus uman, lupus, HIV (AIDS), febra Dengue, pneumonie, norovirus, virusul malariei, febra Q, sindromul polichistic ovarian, virus varicelă, psoriazis, colite ulceroase, infecții respiratorii, boala Crohn, diabet de tip 1, diabet dependent de insulină, diabet de tip 1,5, diabet latent autoimun la adulți.

 GcMAF se arată, de asemenea, a fi eficace în tratarea autismului. Într-un studiu pe 1500 de copii cu autism, 85% au avut un nivel ridicat de viruși și un sistem imunitar compromis. Toți cei 1500 au primit injecții cu GcMAF săptămânal iar 70% dintre copii au răspuns la tratament cu simptome reduse și alți 15% recuperări complete. Ceilalți 15% nu au răspuns la tratament. S-a arătat că reducerea simptomelor de autism este permanentă, cu condiția ca GcMAF să fie luată suficient de mult timp pentru ca organismul să producă propria sa GcMAF, care durează de obicei 24 de săptămâni.

  Eu personal cunosc persoane care au fost ajutate în mod dramatic prin luarea de GcMAF.

Marco Ruggiero a prezentat o lucrare la conferința Autism One în Mai 2015 – chiar înainte de începutul acestor crime. De-a lungul verii, pacienților care foloseau acest produs li s-a tăiat sursa lor inițială din Elveția, iar compania a fost hărțuită și amenințată. Transferurile ulterioare dintr-o altă țară au fost interceptate la frontiera SUA, deși în cele din urmă li s-a permis intrarea. Autoritățile din Marea Britanie, de asemenea, au confiscat acest compus benefic.

Dr. Robert O. Young, medic holistic și autor al cărților Miracolele pH-ului, acum, spune el, poartă un miniaparat de fotografiat pe corp. Alții și-au angajat gărzi de corp. Unii continuă mediul de afaceri ca de obicei. Alții s-au oprit de la a recomanda GcMAF pacienților din frică pentru viața lor. Acest lucru, desigur, este cel mai probabil motivul secundar pentru asasinarea unor medici holistici – să-i intimideze pe alții pentru stoparea practicilor lor alternative, achiziționarea de remedii naturale și a  vorbi împotriva industriei tradiționale a bolilor de cancer, prin care valul continuă prin cazuri noi îmbogățind corporațiile farmaceutice și clinicile oncologice.

 Este o ironie tristă a statului nostru polițienesc orwellian că unele dintre familiile victimelor au încercat, fără succes, să ceară FBI-ului să facă investigații mai profunde. Revendicați că aceste decese sunt, de fapt, o parte a unui fel de Conspirație? Așa și este : Conspirație !

  Gândirea critică impune ca fiecare dintre noi să evaluăm dacă există fire comune care indică o agendă ascunsă în spatele acestor violențe. Cred că aspectele conspirative ale acestor suprimări merge chiar mai adânc. Unul dintre lucrurile pe care GcMAF o face, este de a ucide o proteină produsă de către celulele canceroase numită nagalase, care este excretată de acestea pentru a dezarma sistemul imunitar uman prin împiedicarea producerii vitaminei D de către organism, vitamină care ucide în mod natural celulele canceroase.

Nagalase cauzează imunodeficiența. Potrivit Thebigriddle.com această proteină a fost găsită în concentrații foarte mari la copiii bolnavi de autism și creează diabet de tip 2. Această proteină este introdusă premeditat în toate formele de vaccinuri, pentru ca să fie îndeplinită agenda de depopulare planetară. Mai este teoria conspirației…??!! Cei ignoranți continuați să vă vaccinați încă copiii sau nepoții…

 Iată un interviu despre această monstruoasă conspirație și asasinarea medicilor care dezvăluie aceste lucruri :

     Se pare că cei mai mulți dintre medicii care au murit recent prin aceste decese misterioase au fost conectați la practicile de tratament care au angajat GcMAF pentru a învinge efectele nagalase și cu succes în stimularea capacității sistemului imunitar de a lupta impotriva anumitor boli. Dr. Bradstreet a constatat că copiii cu autism au avut tendința de a avea un nivel foarte ridicat de nagalase în sângele lor. El a pretins că a testat peste 400 de copii cu autism pentru marcatorul viral nagalase, și a constatat că aproape 80% dintre ei au avut un nivel semnificativ mai ridicat. Acest lucru ar avea sens ca parte a unei agende de depopulare așa cum este descris în filmul THRIVE (la 1:33:55).

Bradstreet a tratat 1100 pacienți cu GcMAF, cu o rată de răspuns de 85%.

 Contrar modului în care acestea sunt promovate, vaccinurile s-au dovedit a fi un mod ideal de transmitere sub acoperire a unor boli fatale, inclusiv răspândirea sterilizării clandestine. Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF și Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA au fost prinși de peste 30 de ori că încercau pe ascuns să sterilizeze fetele de la naștere și femeile din diferite populații din Africa, Mexic, America de Sud și Filipine. Recent, în orașul mexican La Pimienta, 53 de copii au fost vaccinați pentru tuberculoză, rotavirus și hepatita B – aceleași tulpini vizate de vaccinurile din SUA pentru copii. 75% din copiii orașului au ajuns în spital sau au murit.

 Nu a existat nici o evidențiere în mass-media despre succesul GcMAF, sau despre suprimarea sau moartea tuturor acestor practicanți holistici. De ce nu? Din experiența mea, lipsa de acoperire a mass-mediei este un semn comun al unei agende ascunse și subversive mai mari. Poate reporterii mass-media pur și simplu nu știu ce se întâmplă?

 În documentarul THRIVE, am acoperit subiectul suprimării tratamentelor și curelor dezvoltate de Royal Rife, Rene Caisse, Harry Hoxsey, și Max Gerson. Noi, din păcate, vedem că același model continuă, nu numai cu acești practicanți holistici, ci și cu alții din Solution Hub Network, care sunt hărțuiți, amenințați, pe ascuns iradiați cu valuri de unde ELF (unde electromagnetice de foarte joasă frecvență, n.b.) și care au avut încercări de asasinare asupra vieții lor.

 Un alt eveniment oribil potențial legat a fost „Aquarust” otrăvirea cu amfetamine a 29 de practicieni de medicină alternativă la o conferință de sănătate din septembrie lângă Hamburg, Germania. Cincisprezece ambulanțe au luat năpăstuiții la spitalele din apropiere. Nici unul nu a murit.

 Eu nu am dovada definitivă că toți medicii care au murit în condiții suspicioase au fost uciși printr-un complot organizat. Dar nu am nici o îndoială, după zeci de ani de cercetare, că sunt cei care protejează profiturile și controlul „cu orice preț”. Unul dintre obiectivele mele personale este acela de a ajuta la expunerea agendei acestor criminali sociopați și antiumani. Sper ca acest rezumat vă va ajuta să vedeți adevărul din numeroasele suprimări tragice ale unor inovatori geniali care au încercat să aducă o sănătate vibrantă, energie sigură și ieftină, alimente integrale și apă curată în lume. O parte din modul în care noi îi putem ajuta este să luăm poveștile și preocupările lor în mod serios și să nu rezonăm cu manipularea oribilă a mass-mediei despre ,,așa-zisa teorie a conspirației” cum le place să spună.

     Ce trebuie să facem?

 Spune mai departe. Educația este fundamentul oricărei acțiuni eficiente. Îndrăzniți să aduceți aceste subiecte provocatoare în atenția publică. Utilizați întrebări clare, logice și alăturați-vă participanților în căutarea adevărului. Nu insistați cu astfel de informații asupra celor care nu sunt încă gata să-l ia în considerare. Aceștia încă nu s-au trezit. Și mai ales nu vă vaccinați copiii !

  Adevărul va avea ziua lui, iar sănătatea reală va avea drum liber.

  Aici puteți viziona documentarul menționat THRIVE : http://burebista2012.blogspot.ro/2015/05/thrive-prospera-documentar-cu-subt-ro.html„[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.ro/2016/04/cine-ucide-medicii-holistici-si-de-ce.html
  2. Foto: burebista2012.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...