Cinci plante care iti asigura sanatatea

Distribuie!

„Dupa cum stim, inca din cele mai vechi timpuri medicina alternativa a folosit plantele medicinale pentru toate tipurile de afectiuni, dar si pentru tratamentele de infrumusetare sau imbunatatirea functiilor creierului.

Chiar daca folosim plantele medicinale rareori in forma pura, le recunoastem proprietatile in imbunatatirea functiilor organismului.


Este binecunoscut faptul ca plantele medicinale au efecte sigure si de durata (chiar daca sunt mai lente decat cele ale medicamentelor alopate), iar folosirea lor pe termen lung ne asigura sanatatea si energia de care avem nevoie.

Motivul principal pentru care ar trebui sa le crestem in casa noastra este prospetimea de care ne putem bucura atunci cand ne referim la aroma si proprietatile lor.


Un alt motiv important este accesul simplu si rapid pe care il putem avea la bogatia de vitamine, minerale si antioxidanti pe care le contin.

Dispare si teama ca ar contine substante daunatoare organismului, astfel vom sti cu siguranta ca vom consuma plante medicinale de calitate.

Putem creste cantitatea de care avem nevoie si, nu in ultimul rand, aceasta alegere contribuie la amenajarea unui colt verde, care ne va insenina orice zi.

Care sunt plantele pe care le puteti avea in casa? Iata ce va recomandam:

ALOE VERA

Este una dintre cele mai potrivite plante pentru un apartament. Arata superb si este o valoroasa sursa pentru sanatate, cu proprietati miraculoase.

Pentru a o creste sunt ideale balcoanele inchise sau incaperile mari, care pot fi aerisite usor, mai ales daca o puteti feri de caldura soarelui.

plante_opt_opt

Aloe Vera are nevoie de apa in cantitati mici, altfel exista riscul sa putrezeasca radacinile.

Are un puternic efect antibiotic, este capabila sa regleze intregul sistem imunitar, sa creasca absorbtia de proteine in corp si sa calmeze durerile de stomac. Este foarte utila in cazul infectiilor gingivale, ajuta la pastrarea greutatii corporale si asigura aportul zilnic de energie.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.secretele.com/2016/10/cinci-plante-care-iti-asigura-sanatatea.html

SURSE

  1. http://www.secretele.com/2016/10/cinci-plante-care-iti-asigura-sanatatea.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...