Celulele voastre vă ascultă: Vorbind cu corpul vostru, vă vindecaţi

Distribuie!

„Bună dragii mei,

Cu ocazia deschiderii Portalului Leului, astăzi, 8/8/8, am intuit să postez acest articol relatat de către Therese Wade, deoarece cred în schimbare. Toţi credem. Energia creşte din ce în ce mai mult şi mai repede, iar noi oamenii trebuie s-o ajungem din urmă, revizuindu-ne comportamentele în bine faţă de noi înşine, şi faţă de mediul înconjurător, care include toate fiinţele vii şi natura. Trebuie să ne mărim frecvenţa fraţilor.


Cum facem aceasta? Menţinându-ne într-o stare pozitivă continuă, fiind mai buni, mai toleranţi, mai plini de compasiune, mai altruişti etc. Se pare că totul este posibil, şi culmea e că… este şi demonstrat ştiinţific.

aslan-lion

Această femeie minunată, Therese Wade şi-a obţinut diploma de masterat în Stiinţe în Acupunctură şi Medicină Orientală, la Universitatea Bastyr în 2003. Experienţa sa amestecată cu medicina chineză, studiile şamanice, meditațiile Kundalini și hipnoterapia, sunt integrate în abordarea ei faţă de echilibrul Minte-Corp-Spirit. Vizitaţi site-ul AntaraHealingArts.com pentru mai multe informații.


Ea spune:

Fiecare părticică a corpului vostru are conștiință proprie sau suflet propriu. Aceste cuvinte de transformare, rostite de către o femeie terapeută indigenă, m-au determinat să-mi încep călătoria mea în a descoperi capacitatea extraordinară de vindecare a corpului uman.

562520_507337315969881_1667648364_n

Când această perspectivă mi-a fost introdusă, sufeream de o severă tulburare de durere cronică. Dintr-o dată mi-am imaginat încorporând acest concept în rutina mea de meditație. M-am gândit că, poate corpul meu mă ascultă… pot vorbi cu el pentru a obține cooperarea în a vindeca această condiție?

În acea noapte, după ce am ajuns la o stare profundă de calmitate, cu ajutorul meditației, cu speranţă, m-am angajat într-o conversație sinceră, profundă, cu corpul meu, fără a avea vreun habar la ce să mă aştept. După aproximativ o oră de comunicare sinceră, s-a întâmplat ceva uimitor. Țesuturile mele au început să răspundă. Țesutul conjunctiv a împins și întins în afară, straturi de ţesut cicatricial. Nervii au luat foc și mușchii gambei au început să efectueze flexări și exerciții independent de controlul meu conștient. În acelaşi timp, unul dintre mușchii gambei, care devenise paralizat de starea neuropatică – diagnosticat cu Distrofie Simpatică Reflexă – a revenit la viață în timp ce şocuri electrice bombardau zona.

Inima mea a început să bată tare când am realizat că drumul spre libertatea mea, referitor la această afecţiune, a început, în cele din urmă. Cu un background în acupunctură şi medicină orientală, știam prea bine cum durerea cronică prevalentă este în această țară, și m-am întrebat ce ar putea însemna implicațiile acestui fenomen pentru atât de mulți alții care erau în suferinţă. În timp ce am continuat să fac progrese cu starea mea, am organizat un sistem prin care am putut învăța alţi oameni și m-am reprofilat profesional pe hipnoterapie.

meditation-chakras

Când instruiam oamenii, explicam faptul că practicarea meditației în mod regulat, este necesară pentru a instrui creierul să intre în stările alfa și theta cerebrale. În timpul acestor stări, comunicarea între mintea conștientă și corpul fizic este îmbunătățită dramatic. Am descoperit faptul că pe parcursul comunicării, există trei etape cheie pentru a obține cooperarea din partea corpului:

1. Abordaţi-vă corpul cu compasiune adevărată, înțelegând că acesta este alcătuit din celule conștiente care experimentează emoţii.
2.
Construiţi încredere prin implicarea corpului vostru în conversații mentale despre dorința voastră de cooperare și depășire a bolii.
3.
Permiteţi schimbării să aibă loc în conversație, prin folosirea diferitelor gânduri și cuvinte care provoacă emoții ridicate şi spontane.

Din experienţa mea, orientările de mai sus sunt necesare pentru a ajunge la vindecări dinamice în organism. Recent am dat peste un set foarte similar de factori, care au fost descoperite de către cercetatorul Cleve Backster, care a petrecut 36 de ani studiind biocomunicarea în plante, în animale și în celulele umane.

kirlian1

Backster, un specialist de interogare pentru CIA, a scris despre momentul definitoriu care l-a condus la o muncă reală în această lume, în cartea sa Percepție Primară. Acest moment a avut loc într-o dimineață din luna februarie, anul 1966, când a decis să aducă o plantă Dracaena în laboratorul său, pentru a utiliza echipamentul poligraf. El a atașat electrozii la o frunză și a început să se gândească la modalități cum ar putea induce un val de creștere a activităţii electrice în plantă. La oameni, acest val de activitate electrică este asociat cu emoţiile intense. Brusc şi-a imaginat o ardere a frunzei cu electrozii ataşaţi.

În secunda în care această idee i-a intrat în minte, creionul poligraf a reacţionat desenând până în partea de sus a graficului, arătând o reacție extremă din partea plantei. Uimit, el a mers către biroul secretarei sale pentru a lua un pachet de chibrituri, în timp ce reflecta posibilitatea că această plantă a detectat cumva forța intenției umane.

cells

Când s-a întors cu chibriturile, planta încă avea aceiași reacție, la un nivel înalt. Backster a decis să “elimine amenințarea” prin returnarea chibriturilor la birou. În acel moment, graficul a afișat un trend descrescător, rezultând că planta a început să se calmeze. Când Backster a încercat să repete aceleași rezultate, pretinzând că el ar fi avut de gând să ardă planta, nu a existat nicio reacție. Planta părea să simtă diferența dintre o intenție adevărată și una falsă. În cele din urmă, el a descoperit că plantele devin mai sensibile faţă de persoanele care le îngrijesc direct, răspunzând atât emoțiilor pozitive ale acestora din urmă, cât și celor negative și reacţionând de asemenea, la întoarcerea persoanelor, după ce au fost plecate un timp. Constatările grafice, au arătat că plantele prioritizează emoţiile persoanelor care le îngrijesc direct, peste emoțiile altora din apropiere.

Backster şi-a extins ulterior cercetările sale, pentru includerea testării celulelor umane, având în vedere semnele de conștiență generate de către acestea. El a colectat globule albe din sânge, de la donatori umani, le-a electrizat într-o eprubetă, și apoi a înregistrat reacțiile celulelor în timp ce donatorii experimentau diferite stări emoționale.

El a descoperit că emoțiile spontane au fost necesare pentru a provoca o reacție electrică în celule. De exemplu, în cazul în care un donator se forța să simtă o emoție, celulele nu răspundeau. Cu toate acestea, atunci când unul dintre subiecţi a primit un telefon alarmant de la fiica sa, celulele au reacționat semnificativ.

longdistance

Backster a menționat că distanța este irelevantă în aceste experimente. De exemplu, un donator a scris detaliat într-un jurnal, orice emoții stresante a experimentat pe drum, în timpul întoarcerii sale din vacanţă, dintr-un alt stat, cum ar fi omiterea unui viraj pe autostradă, aşteptarea în picioare la o coadă lungă în aeroport, decolarea avionului în care se afla.

Comparaţiile dintre experienţele sale şi înregistrarea grafică, au arătat corelații puternice între calendarul evenimentelor stresante și reacțiile electrice din celulele sale. Graficul a devenit tăcut din nou, atunci când acesta a ajuns acasă și a mers la culcare.

Aceste experimente au fost efectuate utilizând echipamente ecranate, care au emis radiații electromagnetice – energiile uzuale utilizate pentru transmiterea de informații. Celulele s-au comportat ca și cum ecranele nu au existat, sugerând că această comunicare este realizată de către un câmp încă neidentificat de către știința convențională. Unii oameni de ştiinţă cred că dezvoltarea fizicii cuantice, ne poate ajuta, călăuzi în a înțelege acest domeniu, fenomen, în care comunicarea la nivel de intenție emoțională are loc între fiinţele vii.

6a00d8341bf7f753ef01bb07e52bda970d-pi

Cuantica este un proces unde două particule de materie, care au interacționat una cu alta, se comportă în continuare ca în cazul în care acestea sunt conectate, chiar şi după ce au fost separate ca distanţă, de mulţi kilometrii. Când are loc o schimbare energetică a proprietăților (poziție, impuls și rotație) uneia dintre particule, proprietățile celeilalte particule îndepărtate se vor schimba în acelaşi timp, moment.

Acest fenomen științific, și studiul lui Cleve Backster, au condus la conceptul estic de UNITATE – de părere că întreaga natură este interdependentă. Culturile antice au înțeles această conexiune, ca un câmp de energie universală vie, care susține viața, în timp ce ghidează evoluția conștiinței de-a lungul Universului.

dark-energy1

Tehnicile de meditație din practica mea, aduc mintea în echilibru cu acest câmp.

Energia din acest câmp este apoi direcţionată către un eveniment de vindecare fizică prin intenție clară – trimisă prin intermediul unei conversații, care evocă emoții spontane – și acordează corpul fizic, cu mintea conştientă. Această metodă, pe care o numesc Antara (sanscrită), permite oricui, experimentarea creativă, brută, a capacităţii de vindecare, generată de o alianță a minții și corpului cu acest Câmp de Energie Universală Vie.”

Sursă: http://thespiritscience.net/2015/08/07/your-cells-are-listening-how-talking-to-your-body-helps-you-heal/

În concluzie, suntem CO-CREATORI, putem transmuta imposibilul în posibil, răul în bine, întunericul în lumină şi aşa mai departe… Pe ceea ce ne focusăm atenţia, hrănim. Ce alegeţi? Schimbarea vine din noi, deoarece întregul Univers exterior, reflectă interiorul nostru. Haideţi să devenim responsabili pentru gândurile, acţiunile, reacţiile noastre. Succes!

Cu drag,

Sonia.”[1]

SURSE

  1. http://spiritualitatesiabundenta.ro/celulele-voastre-va-asculta-vorbind-cu-corpul-vostru-va-vindecati/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...