Cel mai simplu remediu naturist pentru tuse si raceala

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tusea si raceala sunt probleme cu care multe persoane se confrunta. Pentru a scapa de ele, ai putea încerca un remediu simplu si eficient. Pune pe spate un bandaj cu miere si vezi ce se întampla.

Ce se întampla daca pui pe spate un bandaj cu miere
Tusea seaca este o problema suparatoare pe care multe persoane o au. Daca nu vrei sa iei pastile sau siropuri de tuse, ai putea încerca un remediu mai simplu, cu miere. Afla ce trebuie sa faci.


Pentru a pregati remediul împotriva tusei, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: miere, faina si ulei de masline. De asemenea, vei avea nevoie de tifon, servetel si banda adeziva medicala. Pentru a pregati remediul, trebuie sa amesteci miere si faina, în cantitati mici. Amestecul nu trebuie sa iasa lipicios. Dupa aceea, adauga peste cele doua ingrediente si putin ulei de masline.

Amesteca nuci, miere si scortisoara si vezi ce poti trata cu acest preparat delicios

La final, cand amestecul cu miere, faina si ulei de masline este gata, trebuie pus pe un servetel. Apoi se înfasoara într-un tifon. La final, se pune pe spate sau pe piept si se lipeste cu banda adeziva. Este recomandat ca bandajul sa se aplice noaptea, înainte de culcare.


Dupa ce este aplicat bandajul pe spate, te poti îmbraca în pijama. Asteapta pana dimineata. Dupa aceea, poti înlatura bandajul.

Este recomandat sa se aplice acest tratament timp de mai multe zile, pana cand tusea si raceala vor disparea. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente pe care cu siguranta le ai în bucatarie. Rezultatele vor aparea dupa cateva zile. Este o metoda simpla si eficienta pe care oricine o poate încerca.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/cel-mai-simplu-remediu-naturist-pentru-tuse-si-raceala-73821
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...