Cei mai norocosi oameni din lume

Distribuie!

„Mohamed Basser are 62 de ani este numit cel mai norocos om din lume. Povestea lui este una incredibilă. În vara anului 2015, se întorcea din India, țara lui natală, în Dubai, unde trăia și muncea.

În momentul în care avionul a aterizat pe pista aeroportului din Dubai, avionul s-a defectat și înainte ca acesta să explodeze, Basser a reușit să se salveze, ieșind pe ușa de siguranță a avionului.


Cu câteva zile înainte de incident, Basser cumpărase un bilet de loterie. A câștigat un milion de dolari. Statisticile arată că șansa de a câștiga la loterie este de 1 la 175 milioane. Cu toate acestea sunt persoane care au trecut de această barieră.

Joan Ginther este considerat un jucător profesionist. În anul 2010, a câștigat 10 milioane de dolari cu un bilet de 50 de dolari. Nu era primul câștig pentru Ginther. Din 1993 și până în anul 2006, a mai câștigat 5,5 milioane de dolari.


Calvin și Zatera Spencer au câștigat la loto în trei săptămâni, cumpărând trei bilete, suma de 2,5 milioane de dolari. Sunt diferiți cei care au șansă în viață? La această întrebare au încercat să răspundă cercetători care au studiat astfel de cazuri. Răspunsul a fost că aceste persoane au o personalitate aparte și o viziune asupra vieții care diferă de cea a oamenilor obișnuiți.

Frano Selak are 81 de ani și este croat. El este considerat un om cu șansă, dat fiind situațiile limită din care a scăpat cu viață.
În anul 1962, se afla într-un tren care a deraiat. Au fost sute de victime, dar el s-a numărat printre supraviețuitori. În anul 1963, avionul în care se afla se prăbușește. Supraviețuiește și de această dată.

Trei ani mai târziu, autobuzul în care se afla se prăbușește într-o prăpastie. El este singurul supraviețuitor. În anul 1970, automobilul în care se afla a luat foc. A reușit să se salveze cu câteva secunde înainte ca acesta să explodeze.

Frano Selak a reușit să se salveze din șapte accidente care s-au soldat cu multe victime. Șansa lui Selak nu s-a oprit aici. Acum câțiva ani, joacă pentru prima dată în viață la loto și câștigă 750000 de euro. Toți banii pe care i-a câștigat au fost împărţiţi familiei și prietenilor, el continuând să locuiască într-o casă simplă și modestă.

Maarten de Jonge este un ciclist olandez care are o poveste la fel de interesantă. Își anulează în ultimul moment biletul de avion la cursa 370 Malaysia Airlines. Vă reamintesc faptul că avionul a dispărut. În 17 iulie, același an, avea bilet de avion pentru cursa MH17. Renunță la călătorie în ultimul moment. Avionul s-a prăbușit la granița dintre Ucraina și Rusia.

NOROCOȘI CEI MAI NOROCOȘI OAMENI DIN LUME

Cercetătorii consideră că avem șansă sau ghinion în funcție de karma pe care o avem. Richard Wiseman, cercetător, consideră că unii dintre noi au capacitatea de a crea șansa, norocul, alții dezastrul. Wiseman consideră că există o personalitate norocoasă. Sunt cinci factori care o determină. Experiențele noi, deschiderea, autodisciplina, energia. Pe primul loc au fost extrovertismul și lipsa de nevrotism.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/cei-mai-norocosi-oameni-din-lume
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...