Ceapa verde scade nivelul de zahar in sange

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ceapa verde, atat de raspandita primavara, are proprietati purificatoare, stimuland in acelasi timp procesele de regenerare ale organismului uman.

Imbunatateste densitatea osoasa gratie nivelului sau ridicat de Vitamina C si K – esentiale pentru functionarea normala a scheletului. Partea alba a cepei contine si calciu (31 mg la 100 gr.)
Scade nivelul de zahar in sange. Compusii de sulf, din continutul cepei verzi, reduc cantitatea de zahar din sange gratie cresterii nivelului de insulina.

Ce boli putem trata cu urzici
Reduce riscul dezvoltarii tumorilor. Sulfura de alil, din compozitia partii albe a cepei, reduce riscul dezvoltarii cancerului de colon. Barbatii care consuma ceapa verde inregistreaza cu peste 50% mai putine cazuri de cancer de prostata. Si incidenta cancerului pulmonar scade gratie unui consum frecvent al acestei legume.
Consumul de ceapa verde e eficient si in prevenirea si ameliorarea problemelor gastro-intestinale gratie continutului de fibre care ajuta stomacul sa functioneze mai bine.
Este un antibiotic natural, eficient pentru combaterea infectiilor virale. Ceapa verde poseda proprietati anti0bacteriene, anti-virale si anti-fungice, deci este un remediu naturist utilizat pe larg pentru tratarea racelii comune, a infectiilor virale si gripei. Sulful – un mineral prezent in ceapa verde, inhiba cresterea bacteriilor si inflamatiilor.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/ceapa-verde-scade-nivelul-de-zahar-in-sange-72549
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...