Ceai benefic rinichilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Durerile cele mai cumplite de rinichi sunt atunci cand aveti nisip sau pietre. Pentru a le elimina este nevoie de tratament si multe ceaiuri. Iata reteta unui ceai benefic rinichilor:

Ingrediente: coada calului 15 g, urzica vie 10 g, troscot 8 g, sunatoare 6 g. Aceste cantitati sunt suficiente pentru trei saptamani, daca ceaiul este baut doar de o persoaba.


Preparare: Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza – cat se cuprinde intre degetul mare si aratator – care se opareste cu o cana de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 10 minute, apoi se strecoara. Peste plantele oparite se mai adauga doua cani de apa clocotita, se lasa sa se infuzeze 10 minute se strecoara si se amesteca cu primul ceai.

Este foarte important sa se procedeze astfel deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substante care nu trebuiesc sa fie fierte, ca sa nu-si piarda proprietatile. Ele se extrag prin doua opariri consecutive. Ceaiul trebuie baut dimineata, inainte de pranz si seara, inainte de a merge la culcare, cate o jumatate de cana de ceai. Tratamentul se face trei saptamani consecutive cu o pauza de doua saptamani, apoi se reia.”[1]


SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/ceai-benefic-rinichilor-3957
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...