Cauza principala a depresiei – Este esential sa intelegi secretele din spatele acestei “boli”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Iti vine sa crezi ca mai mult de 300.000 de noi cazuri de depresie isi fac aparitia an de an in Romania. Statisticile ne spun ca aproximativ 800 de persoane primesc acest diagnostic zi de zi, iar ceea ce este si mai ingrijorator este faptul ca aceste cifre despre care va vorbim sunt mult mai mari.

Orice farmacist cu experienta va poate confirma faptul ca numarul oamenilor care sufera de aceasta boala sufleteasca este mult mai mare. Din pacate, aceasta boala nu spune nimic despre oameni la nivel individual, ci spune foarte multe despre natura disfunctionala a societatii in care traim.


Sistemul nu functioneaza! Fiecare dintre noi suferim, am suferit, sau vom suferi de un anume tip de nefericire sau de o forma de depresie la un moment dat. De ce se intampla asta si ce putem face pentru a trata aceasta boala intr-un mod eficient, spiritual, fara medicamente?

Medicamentele nu vor rezolva niciodata bolile sufletesti!


Cred ca exista multe motive pentru care oamenii sufera de scurte sau de lungi perioade de depresie, dar principalul motiv este reprezentat de o relatie disfunctionala cu Divinitatea, cu Dumnezeu.

Chakra_Nebula_by_Anaxsys

Din propria mea experienta am putut observa foarte clar faptul ca in cazurile in care relatia cu divinitatea a fost rezolvata, indreptata, depresia si alte experiente disfunctionale s-au dizolvat ca prin minune.”[1]

SURSE

  1. http://e-dimineata.ro/cauza-principala-a-depresiei-este-esential-sa-intelegi-secretele-din-spatele-acestei-boli/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...