Căpşunile regenerează sângele

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetătorii italieni de la Marche Polytechnic University, împreună cu cei spanioli, de la Universitatea Granda, au observat, în cadrul unui experiment, că în urma consumului de căpşuni se regenerează sângele.

Oamenii de ştiinţă au făcut voluntarilor teste de sânge după patru, opt, douăsprezece şi şaisprezece zile, ca să studieze evoluţia plasmei sanguine. Calitatea sângelui era evident mai bună, acesta fiind mai rezistent la hemoliză (la distrugerea globulelor roşii).

„Unele soiuri de căpşuni fac eritrocitele să nu oxideze atunci când eşti stresat, fiind un pas foarte important în prevenirea unor boli grave“, a spus Maurizio Battino, conducătorul experimentului. Astfel, integrând căpşunile în alimentaţie nu doar că savurezi fructe delicioase, ci poţi evita bolile de inimă, cancerul sau diabetul.”[1]

SURSE


  1. http://www.clicksanatate.ro/Capsunile-regenereaza-sangele_0_5017.html
  2. Foto: clicksanatate.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
10 plante care iti dau energie

Secretul prin care puteti fi rezistenti la radiatii, cancer si alte lucruri negative! Pregatirea pentru Nou Pamant!

Ceaiul de macese previne infarctul si combate pietrele la rinichi

Semnele care iti spun ca sangele tau nu are destul magneziu

Dezbaterea privind legea vaccinării obligatorii de la Ministerul Sănătății. Jurista Alexandra Oberschi a înmânat Ministerului Sănătății o documentație privind 1.000 de copii cu traume post-vaccin: “Citiți, eu m-am cutremurat!”

Închide