Canabisul si uleiul de cocos – o combinatie letala pentru celulele canceroase

Distribuie!

„Oamenii folosesc si cultiva canabis (marijuana) de sute de ani, din diferite motive.

Cea mai veche dovada a utilizarii canabisului ca remediu medicinal dateaza inca din anul 2727 I.Hr., din perioada imparatului chinez Shen Nung.


Egiptenii antici il foloseau pentru a trata glaucomul si inflamatia; grecii ii pretuiau abilitatile de tratare a durerilor de urechi si umflaturilor – chiar si in America, la inceputurile ei istorice, se folosea canabisul pentru tratarea depresiei.

In anul 1850 proprietatile cu puternic efect terapeutic ale plantei de canabis au determinat includerea acesteia in Farmacopeia SUA, unde se mentiona ca poate trata “nevralgia, tetanosul, tifosul, holera, rabia, dizenteria, alcoolismul, dependenta de alcool, antrax, lepra, incontinenta, guta, tulburarile convulsive, amigdalita, nebunia, sangerarile menstruale in exces si sangerarile uterine,” printre altele.


In ciuda dovezilor de necontestat a valorii sale medicinale de-a lungul atator mii de ani, spre sfarsitul anilor 1930, guvernul federal SUA a interzis utilizarea acestei plante atat in scop medicinal cat si in scop recreational.

De atunci a trecut aproape un secol de dispute legislative si teste pentru a readuce abilitatile de vindecare ale canabisului in prim planul cercetarilor stiintifice medicale.

Canabisul de uz medicinal

In prezent exista peste 20 000 de analize si studii cu privire la canabis si la compusii sai cu puternica actiune terapeutica, canabinoidele – aproximativ 33% dintre acestea fiind publicate in ultimii patru ani.

Uleiul de canabis este asociat cu 187 de boli si 77 actiuni farmacologice diferite, printre care insomnia, epilepsia, diabetul, accidentul vascular, leziunile cerebrale, astmul, dementa, fibromialgia, ADHD si aproape orice tip de cancer.

canabis marijuana cancer thc tetrahidrocarbinol

Unul dintre cele mai interesante studii este efectuat in 2014, publicat in „Revista de Farmacologie Neuro imuna” care a aratat ca planta de canabis contine un compus care poate ucide cancerele pe creier, pe care nici chimioterapia si nici radiatia nu le pot atinge! „[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/canabis-ulei-cocos-anticancerigen

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/canabis-ulei-cocos-anticancerigen
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...