Blestemele, sugestii negative sau moarte

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Se spune că blestemele pot aduce moartea. Preoții recomandă rugăciuni și post. Cele mai grele blesteme sunt cele ale părintelui asupra copilului.

Pentru unii dintre noi blestemele sunt sugestii negative, pentru alții aduc moartea. Preoții susțin că blestemele vin de la generațiile din urmă.


Tecumseh a fost șeful unui trib amerindian din Shawneese care a făcut un blestem asupra președinților SUA. Toți președinții care vor fi aleși în ani care se termină cu zero vor muri tragic.

Harisson a fost ales președinte în anul 1840 și a murit de pneumonie. Harding a fost ales preşedinte în anul 1920 și a murit otrăvit. Roosvelt, 1940, a murit de un atac cerebral. Lincoln, 1860, asasinat. Garfield, 1880, McKinley, 1900, Kennedy, 1960, au murit asasinați.


Atentate au fost și asupra președinților Reagan, 1980, și Bush, 2000. Coincidențe tulburătoare sau poate nu. James Dean a fost un actor american care a murit într-un accident de mașină, marca Porsche 550 Spyder.

Dean James și-a cumpărat un adevărat bolid pentru a participa la un raliu din California. Prietenii apropiați au refuzat să urce în mașină, dat fiind plăcerea lui Dean de vitezoman.

În data de 30 septembrie 1955, James Dean moare într-un cumplit accident. S-a spus că asupra actorului a fost un blestem. Cauza, succesul pe care l-a avut până la momentul morții.

Mașina a fost dorită de mulți americani, după tragicul accident. A intrat în posesia unui american pentru o sumă fabuloasă, 2500 de dolari.

Proprietarul mașinii a dorit ca aceasta să fie reparată după tragicul accident. Mașina a fost dusă într-un service, unde a căzut după platformă și a omorât un mecanic.

S-a hotărât ca mașina să fie expusă pentru ca mai mulți americani să o poată admira. În locul unde a fost expusă a avut loc un incendiu care a distrus mai multe mașini, dar celebrul Porche a rămas intact.

În anul 1958, mașina a fost transportată către o locație unde se realiza o expoziție. Soferul autovehiculului platformă care transporta mașina a murit într-un tragic accident.

blesteme

Aceeași situație s-a produs în anul 1959, când mașina era transportată la o altă expoziție. Proprietarul mașinii a hotărât să transporte mașina în Florida pentru a o vinde. Pe drumul spre Florida, mașina a dispărut în mod misterios.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/blestemele-sugestii-negative-sau-moarte

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...