Bicarbonatul de sodiu – un adevărat dușman al industriei farmaceutice

Bicarbonate in a wooden spoon
Distribuie!

„Cancerul este un acid adică acid lactic, un deșeu produs de ciuperci și mucegai şi trăieşte într-un mediu cu o concentrație scăzută de oxigen. Dacă mărim concentrația de molecule de oxigen din celulele canceroase acestea vor muri.

Toată lumea se va opune cu tărie la ideea că ceva atât de simplu şi ieftin, cum ar fi bicarbonatul de sodiu poate depăşi eficiența celor mai scumpe medicamente. Există dovezi convingătoare care sprijină multitudinea de teorii care sugerează că bicarbonatul de sodiu trebuie să fie medicamentul primar şi universal pentru o gamă largă de boli, inclusiv diabet și cancer, de asemenea că toți terapeuţii şi profesioniştii din domeniul medical ar trebui să-l includă în tratamentul medical.


Când vine vorba de bicarbonat de sodiu, trebuie să spunem că este o substanță bine înţeleasă şi studiată. Ea este utilizată pe scară largă de zeci de ani, chiar de oncologi. Bicarbonatul de sodiu trebuie să fie administrat în mod obișnuit pentru a împiedica deteriorarea rinichilor din cauza toxicității chimioterapiei și radiațiilor.

Milioane de oameni din întreaga lume de oameni consuma ionii de bicarbonat în apa de băut cu scopul de a preveni sau trata acidoza clinică, precum şi pentru o varietate de alte condiţii, în clinici, spitale sau departamentele de urgenţă. În fiecare zi ajută să fie salvate nenumărate vieţi. Când bicarbonat de sodiu este combinat cu alte substanțe naturale bazice şi puternice, cum sunt iodul și clorura de magneziu, avem o trinitate de supereroi medicali.


Problema valoarii acide a pH-ului (relativa lipsa de ioni de bicarbonat) joacă un mare rol în fiziologia umană. Toate reacţiile biochimice sunt influențate de valoarea pH-ului, deoarece enzimele sunt foarte sensibile la acest echilibru.

Un rol foarte important în menţinerea un pH favorabil în corpul nostru îl joacă dieta. O mare parte din dieta modernă duce la o scădere a valorii pH-ului spre acid. Dezechilibrul valorii pH-ului interferează cu activităţile şi funcţiile celulare, în special în cazul în care valoarea pH-ului continuă să scadă. O valoare pH acidă foarte mare duce la deteriorarea celulelor, ceea ce, în final, duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi gastrite, diabet, osteoporoză, boli cardiovasculare şi cancer. Faptul că viaţa biologică funcţionează mai bine într-un mediu non-acid (alcalin) sprijină în mod clar utilitatea bicarbonatului de sodiu.

Bicarbonat de sodiu este responsabil pentru transportul oxigenului: dilatarea vasele de sânge şi eliberarea de oxigen în ţesut, ceea ce înseamnă creşterea valoarii pH-ului. Valoarea pH-ului crescut din urină previne cristalizarea în tractul urinar.

S-a stabilit că acidul uric provoacă pietre la rinichi, diabet, atac de cord, boli de inimă, atac de cord şi gută. Creează de asemenea un compus toxic, numit alloxan care este produs de ciuperci, ceea ce înseamnă că creează, de asemenea, diabet și celule canceroase. Administrarea orală a bicarbonatului de sodiu previne artrita, infecţiile, guta, febra, şi ajută activitatea pancreasului. Este cunoscut faptul că pancreasul produce cel mai mult bicarbonat şi este, de asemenea, responsabil pentru producerea de insulină.

Indiferent dacă cineva are boli neurologice sau cardiace, cancer sau o formă severă de gripă dacă bicarbonatul de sodiu este luat împreună cu clorura de magneziu este furnizat cel mai sigur şi mai bun tratament. Acţiunea lor comună îndepărtează eficient toate toxinele și acizii din toate ţesuturile, celulele şi organele.”[1]

SURSE

  1. http://www.aryanahavah.ro/terapii-alternative/bicarbonatul-de-sodiu-adevarat-dusman-al-industriei-farmaceutice/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...