Beneficiile alergatului zilnic

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Foarte multă lume consideră că alergatul nu este pentru ei. Asta pentru că, așa cum se întâmplă cu orice domeniu, trebuie evoluat treptat. Alergatul se învață în timp, de la cum să îți miști musculatura, la respirația din timpul alergatului, care este esențială. Iată principalele beneficii ale alergatului zilnic.

Conform medicinei chineze, corpul omenesc se deteriorează, deci îmbătrânește, din cauză că sângele își pierde abilitatea de a-l hrăni și proteja cum trebuie. Măduva osoasă produce globule roșii și un tip de celule albe, însă pe măsură ce înaintăm în vârstă, ea se impurifică și produce din ce în ce mai puține celule folositoare. Dar, dacă învățăm să ne curățăm măduva, aceasta va produce din nou sânge proaspăt și sănătos. Una din căile de a păstra această capacitate a măduvei este mișcarea.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.clicksanatate.ro/Beneficiile-alergatului-zilnic_0_13046.html

SURSE


  1. http://www.clicksanatate.ro/Beneficiile-alergatului-zilnic_0_13046.html
  2. Foto: clicksanatate.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
Dr. Stefan Lanka – Efectele injectării de hidroxid de aluminiu

Aplicația de monitorizare a coronavirusului se transformă într-un Big Brother în China: ar putea evalua și „zelul de activist”

Cum folosim ceapa in reumatism, diaree sau insomnie

Părintele Pantelimon de la Mânăstirea Oaşa: “Depresia apare atunci când oamenii nu-şi mai înţeleg menirea pe acest pământ”

Beneficiile caiselor pentru sanatate

Închide