Bărbatul prezentat în media că ar fi murit de coronavirus deoarece ar fi refuzat internarea la Galați a făcut de fapt infarct

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Medicul Valentin Boldea, medic primar şi fostul director al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, infirmă informaţiile conform cărora un bărbat de 45 de ani ar fi refuzat internarea în spital după ce a fost confirmat cu coronavirus, iar după două zile a decedat.

Medicul Valentin Boldea, medic primar şi fostul director al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, a venit cu precizări şi clarificări în legătură cu circumstanţele în care a survenit decesul. ”Ce spuneţi de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 şi au omis să-i facă un consult cardiologic? Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc şi în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent, ci un sistem care îşi axează atenţia doar pe COVID şi uităm că oamenii vin la urgenţe şi cu alte patologii”, a scris dr. Valentin Boldea pe o reţea de socializare.


Bărbatul de 45 de ani suferea de obezitate şi avea probleme cardiace. Acesta s-a simţit rău şi a fost dus la spital, unde a acuzat stări febrile şi tuse. Personalul medical a asociat simptomele cu cele specifice noului coronavirus, însă acestea sunt întâlnite şi la persoanele care au suferit un infarct. Bărbatul a refuzat internarea în spital sub suspiciunea de coronavirus. Două zile mai târziu s-a simţit rău şi a chemat ambulanţa. În timp ce era transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Galaţi, a suferit un infarct, iar medicii nu au mai reuşit să îl resusciteze.

De altfel, trupul neînsufleţit al bărbatului de 45 de ani a fost introdus într-un singur sac pentru decedaţi şi nu în doi, aşa cum este procedura la bolnavii de COVID. În plus, personalul de la morga spitalului a ataşat de sac un bilet pe care se menţiona ”COVID NEGATIV”. Informaţia a fost confirmată şi de o cunoştinţă a familiei celui decedat.


”Într-adevăr a murit de infarct miocardic (cunosc cazul şi nu am vrut sa comentez), dar ştirea asta circulă fără sens de ieri continuu. Dacă era pozitiv de Covid şi a făcut infarct cum să spui că a murit de Covid 19? Dar cum să nu precizezi măcar că avea probleme cardiace în nici o ştire, toţi ştiriştii sunt la fel, Covid 19 că dă bine la public…”, susţine acesta conform Adevărul.

SURSA: https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/17/barbatul-prezentat-in-media-ca-ar-fi-murit-de-coronavirus-deoarece-ar-fi-refuzat-internarea-la-galati-a-facut-de-fapt-infarct/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...