Bărbatul din peşteră

Distribuie!
„În timp ce foarte mulţi dintre noi nu ar putea supravieţui o săptămână fără electricitate sau apă curentă, un argentinian locuieşte într-o peşteră de peste 40 de ani.
Pedro Luca, în vârsta de 79 de ani, reuşeşte să supravieţuiască mâncând ceea ce vânează şi bând apă dintr-un pârâu aflat în apropierea peşterii, care-i oferă „cea mai pură şi bogată apăˮ, după cum spune el.
Pedro are şi câţiva „colegi” de peştera, 11 cocoşi şi două capre, care toată ziua cutreieră coasta muntelui şi se întorc seara, pentru a fi la adăpost de pume şi alte animate de pradă.
Cocoşii îl trezesc pe argentinian în fiecare dimineaţa la ora 03:00, iar el începe ziua pornind un foc în peşteră. „Focul este magic”, i-a declarat el, în timp ce fumul îi umplea peştera, reporterului Daily Mail care l-a intervievat.
Bărbatul spune că încă din copilărie şi-a dorit să locuiască în peşteră şi chiar şi-a urmat visul. Mai mult, el a avut de ales între două peşteri, dar cea în care locuieşte i-a plăcut mai mult.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10253
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...