Autoritățile din Berlin au dat copii fără adăpost în plasament la pedofili timp de 30 de ani în cadrul unui experiment social. Copiii abuzaţi de taţii adoptivi nu au primit niciun fel de compensaţie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pedofilia ca „filantropie”, un proiect german de inginerie psiho-socială care a durat 30 de ani

Pedofilia este ultima redută care trebuie înscrisă în limitele noii normalități normative a ideologiei de gen. Pedofilia va fi definită ca o simplă orientare sexuală. Presiunile organizațiilor sunt puternice și continue în acest sens. Se va preda și ea la Universitate. Guvernatorul Republicii va susține și el obligativitatea disciplinei academice.


Știrea:

„Proiectul Kentler”, denumit după profesorul de psihologie care l-a fondat, Helmut Kentler, a început în anii ’70 în Berlinul de Vest. Copii fără adăpost erau plasaţi în mod intenţionat sub tutela unor bărbaţi pedofili. Kentler a argumentat că procedura i-ar transforma pe pedofili în părinţi adoptivi iubitori.

Un studiu realizat de Universitatea din Hildesheim a constatat că autorităţile din Berlin au susţinut întregul proiect timp de 30 de ani. Ba chiar au oferit o indemnizaţie de îngrijire periodică taţilor pedofili adoptivi. Investigaţia a scos la lumină o reţea formată de instituţiile de învăţământ, Protecţia Copilului şi Senatul din Berlin care apărau, acceptau şi susţineau pedofilia.

Helmut Kentler (1928-2008) s-a aflat într-o poziţie de conducere în cadrul centrului de cercetare educaţională din Berlin. Era convins de faptul că interacţiunea sexuală dintre adulţi şi copii era inofensivă. Kentler a menţinut în În ciuda faptului că victimele experimentului au denunţat procesul ca fiind nociv, Kentler nu a fost niciodată trimis în judecată. Copii abuzaţi de taţii adoptivi nu au primit niciun fel de compensaţie.

Sursa: Mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...