Arhiepiscopia Timisoarei a oferit o casa unei familii nevoiase

by “Mitropolitul Banatului a oficiat marți, 6 septembrie 2016, slujba de sfințire a casei achiziționate de Arhiepiscopia Timișoarei pentru o familie cu patru copii, aflată într-o situație financiară delicată, potrivit Biroului de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei. ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, a vizitat marți familia numeroasă din Parohia Variaș, Protopopiatul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mitropolitul Banatului a oficiat marți, 6 septembrie 2016, slujba de sfințire a casei achiziționate de Arhiepiscopia Timișoarei pentru o familie cu patru copii, aflată într-o situație financiară delicată, potrivit Biroului de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei.

ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, a vizitat marți familia numeroasă din Parohia Variaș, Protopopiatul Sânnicolau Mare, pentru care Arhiepiscopia Timișoarei a achiziționat recent o casă.

Cu acest prilej, Ierarhul, înconjurat de un sobor de preoți și în prezența mai multor credincioși din parohie, a oficiat slujba de sfințire a imobilului. Totodată, a acordat familiei un ajutor financiar care să suplimenteze hrana pentru cei patru copii.

„Astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am terminat lucrările de restaurare a unei case, pe care am cumpărat-o în localitatea Variaș pentru o familie, al cărei tată este deținut. În această comună este grădiniță și școală cu opt clase, unde, începând cu aceste zile, pot fi înscriși cei patru copii. De asemenea, am rezolvat atât un abonament pentru 200 de zile la o brutărie, pentru a avea pâine, cât și un abonament, tot de 200 de zile, pentru lapte.

Rămâne ca preotul de aici, din sat, să treacă mereu pe la ei și să-i sprijine în toate nevoile, până va ieși din penitenciar tatăl copiilor. De asemenea, le-am adus și bani pentru achiziționarea rechizitelor școlare, ca acum, în septembrie, să poată începe școala, la fel ca toți ceilalți copii din localitate”, a precizat Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan, potrivit basilica.ro.

În luna iulie, în urma unei solicitări către conducerea Penitenciarului din Timișoara de a fi identificați deținuții care se confruntă cu probleme sociale deosebite, care au familii numeroase și nu posedă locuință, Mitropolia Banatului a cumpărat o locuință pentru un deținut de la Penitenciarul Timișoara.  Acesta este căsătorit, are patru copii și nu deține locuință proprietate personală. De când se află în detenție, soția și cei patru copii ai săi au locuit la unele familii din câteva localități bănățene, confruntându-se cu multe lipsuri și cu probleme familiale foarte grave.

arhiepiscopia-timisoarei-casa-nevoiasi

Această grijă față de persoanele defavorizate se va afla pe mai departe în atenția ÎPS Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, și a Centrului eparhial din Timișoara.”[1]

Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Casa-oferita-gratuit-pentru-o-familie-cu-patru-copii.-Mitropolitul-Banatului-IPS-Ioan-a-sfintit-imobilul-136300
  2. Foto: YouTube
  3. Video: YouTube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro
Close
Citește mai multe:
Bolile pielii se pot trata cu mixturi din brusture

Uleiul din germeni de grau, benefic pentru pielea afectata de dermatite, eczeme, psoriazis, vergeturi, cicatrici

Sfaturi naturiste. Castanul şi afinul, eficiente în varice şi hemoroizi

Opriti macelul mieilor! Nu are nici o legatura cu Iisus!

Bicarbonatul de sodiu – un adevărat dușman al industriei farmaceutice

Închide