Are 101 ani, cerșește și donează orfelinatelor și săracilor tot ce primește

Distribuie!

Dobri Dobrev este, indiscutabil, la cei 101 ai săi un model pentru cei care strâng fonduri pentru cauze nobile. Toți banii pe care bătrânul cerșetor bulgar îi primește de la trecători sunt donați celor care se află în nevoie, în special copiilor din orfelinate, oamenilor sărmani sau bisericilor, în timp ce el  trăiește modest dintr-o pensie de 100 de euro, scrie brightside.me.

Bunicul Dobri, cum i se spune, își duce traiul într-un sat din Bulgaria, numit Bailovo, și, la 101 ani, este un exemplu admirabil pentru noi toți cei care trăim în această lume grăbită și, de multe ori, insensibilă la dramele aproapelui. El crede în misiunea lui și nu oprește pentru sine absolut nimic din ceea ce primește.


Bani, hrană, haine, pe toate le dăruiește și-și ajută semenii aflați în nevoie. Odată, Dobri Dobrev  a plătit factura la utilități a unui orfelinat care, din lipsă de bani, rămăsese fără apă și lumină, iar în mai multe rânduri i-a ajutat pe cei care nu aveau  un acoperiș deasupra capului. Și cine știe câte astfel de gesturi a mai făcut Bunicul Dobri, care străbate, în ciuda vârstei sale, în opinci, zilnic 10 kilometri pe jos, din satul său până în Sofia, încă din 1988, ca să strângă bani pentru cei sărmani!

SURSE


  1. http://eco-csr-news.ro/oameni/are-101-ani-cerseste-si-doneaza-orfelinatelor-si-saracilor-tot-ce-primeste/
  2. http://www.javierstarks.com/wp-content/uploads/2013/06/dobrevfinal.jpg

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...