Amigdalita cronica

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Dupa cum am relatat in articolul precedent amigdala are rolul de a indeparta microbii din aerul pe care il inhalam, microbi care sunt capabili sa infecteze tot organismul.

Drept urmare amigdala duce „lupta dupa lupta” in indepartarea acestor germeni din aer; din nefericire mediul in care traim este foarte toxic pentru organismul nostru: plin de germeni ( microbi si virusi) si noxe.


Astfel ajungem sa descoperim la un moment dat ca avem amigdalita cronica. Adica amigdalele sunt marite in volum, ies din loja lor si se pot vedea cu usurinta la deschiderea gurii si sunt pline de „gauri” = cripte. In aceste cripte se acumuleaza resturi alimentare, detrisuri, celule moarte, bacterii sub forma unor grunji albi care se numesc CAZEUM.

Cind avem o asa situatie: amigdale hipertrofiate, cu cripte si din cind in cind se vad pe suprafata lor grunji albi suntem in fata unei amigdalite cronice hipertrofice criptice cazeoasa. In acest moment amigdalele se pot inflama foarte usor si pot descarca in organism germeni in mod continuu, astfel devenind un focar de infectie sistemic.


Aceasta amigdalita cronica hipertrofica criptica este o indicatie de scoatere chirurgicala a amigdalelor, pentru ca in acest moment ele nu mai au rolul de a apara organismul ci de a-l infecta.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.alertaorl.ro/2012/04/amigdalita-cronica.html

SURSE

  1. http://www.alertaorl.ro/2012/04/amigdalita-cronica.html
  2. Foto: simphealth.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...