Alimente care curata plamanii de nicotina

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Hraneste si curata plamanii – 4 alimente esentiale pentru eliminarea nicotinei si altor toxine! Fortifica plamanii în lupta cu infectiile si bacteriile!

Cu totii stim ca fumatul dauneaza grav sanatatii. În acest sens, cercetatorii au descoperit faptul ca, numeroase alimente pot actiona benefic în procesul de purificare al plamanilor de substantele nocive continute în tigari.


Daca tu sau una dintre cunostinte fumati, atunci ar trebui sa iei în considerare aceste sfaturi, si sa introduci mai des aceste alimente în dieta zilnica, pentru sanatatea plamanilor.

„Antibioticul saracului” cel mai bun pentru plamani si infectii respiratorii


Alimente bogate in seleniu
Aceste mineral este prezent în diferite alimente, dar poate fi consumat ca si supliment alimentar. Vitamina E produce enzima care stimuleaza si faciliteaza procesul de fortificare a membranei plamanilor.

Usturoi
Acest ingredient este foarte important în mentinerea sanatatii plamanilor. Îi purifica si revitalizeaza aproape instant.

Ghimbir
Acest ingrediente este excelent pentru purificarea canalului bronsic, gratie efectelor antiseptice si antibacteriene.

Struguri
Aceste fruct este bogat în antioxidanti, excelent în lupta contra cancerului. Strugurii reduc cu succes dezvolatrea celulelor canceroase în corp, fiind foarte benefici, mai ales pentru, fumatori.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/alimente-care-curata-plamanii-de-nicotina-75847
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...