Alege repede o frunza si vezi ce dezvaluie despre personalitatea ta!

by “In imaginea de mai sus toate frunzele au aceeasi forma, diferenta facand-o culoarea. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o frunza, aceasta urmand sa iti dezvaluie un secret despre personalitatea ta. Iata ce spune testul frunzei despre tine: Frunza portocalie. Secretul pe care il ascunzi este ca esti o […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In imaginea de mai sus toate frunzele au aceeasi forma, diferenta facand-o culoarea. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o frunza, aceasta urmand sa iti dezvaluie un secret despre personalitatea ta.

Iata ce spune testul frunzei despre tine:


  1. Frunza portocalie. Secretul pe care il ascunzi este ca esti o persoana destul de timida atunci cand in fata te se afla cineva la care tii foarte tare, o persoana pe care o admiri. Desi in mod general esti foarte deschisa si sociabila, plina de vitalitate si energie pozitiva, de cele mai multe ori zambetul afisat si aerul debordant ascunde multa sudoare cauzata de emotie.
  2. Frunza rosie. Cu toate ca nu vrei sa recunosti, faci foarte urat daca nu esti in centrul atentiei. Vrei ca toata lumea sa te remarce, sa te aprecieze sau pur si simplu sa vorbeasca despre tine.
  3. Frunza verde. Iti neglijezi nevoile pentru a face un bine celor dragi. Acesta este marele tau secret. Atunci cand lumea te intreaba daca te simti bine tu ii minti, desi stii ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate in viata ta.
  4. Frunza neagra. Ascunzi o latura perversa in ciuda simbolisticii acestei nonculori. Negrul semnifica consevatorism si independenta, dar uneori mai tragi si tu cu ochiul unde nu trebuie.
  5. Frunza maro. Esti o persoana calda, precum ciocolata cu lapte. In spatele acestei calduri insa s-ar putea ascunde un interes de moment. Stii sa joci bine teatru fara ca cei din jur sa observe asta.
  6. Frunza alba. Iti este frica de inceputuri: acesta este marele tau secret. Te simti foarte singura in locurile noi, in aglomeratie, in tot ceea ce a iesit din spatiul tau imediat si din confort.
  7. Frunza galbena. Esti o persoana creativa si exuberanta si, desi nu lasi senzatia, ai capacitatea de a critica pana in cel mai invizibil detaliu.
  8. Frunza albastra. Esti o persoana foarte sincera, esti un om autentic si multa lume se intreaba oare ce secret ai putea ascunde cu adevarat. Secretul tau suprem este ca nu poti fi fidel persoanei iubite si tentatia castiga des meciurile cu tine.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/alege-repede-o-frunza-si-vezi-ce-dezvaluie-despre-personalitatea-ta-58282
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro