Adevăruri mai puțin cunoscute despre vaccinuri și vaccinare

Distribuie!

„O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA. „Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase. Din mai multe motive.

Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna. Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume.


Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri. De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri antipoliomelită, vaccinuri pentru adenovirusi, rubeola sau hepatita A si pojar au fost facute din tesuturi de la feotusi umani avortati. Cartelul medical, la cel mai inalt nivel, nu este ingrijorat câtuşi de puţin de sanatatea oamenilor, ci de ruinarea sanataţii lor, de debilitarea oamenilor. De împuţinarea lor.“

Un interviu luat de Jon Rappoport


„Dr. Mark Randall este pseudonimul unui cercetator in domeniul vaccinurilor care a lucrat multi ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice si la Institutul pentru Sanatate din SUA. In ultima decada, Mark s-a pensionat; a declarat ca „este dezgustat de ceea ce a descoperit despre vaccinuri“. De cand am inceput actiunea „gata cu stirile falsificate“, am atacat subiecte legate de asertiunile non-stiintifice periculoase despre siguranta si eficacitatea vaccinurilor. Mark a fost una dintre sursele mele. Mark vrea să ne avertizeze şi să ne facă pe toţi conştienţi de scopurile malefice ale cartelurilor medicale si de „obiectivele cumplite cu privire la depopulare, controlul mintii si obtinerea unei populatii debile“.

Q: Candva ai fost sigur ca vaccinurile sunt varful de lance al medicinii bune.
A: Da, am fost. Am ajutat la dezvoltarea catorva vaccinuri. Nu o sa spun care.
Q: De ce ?
A: Vreau sa-mi pastrez anonimatul.
Q: Crezi ca ai putea avea probleme daca ai vorbi deschis ?
A: Cred ca mi-as putea pierde pensia.
Q: Pe ce motiv?
A: Motivul nu conteaza. Acesti oameni au diverse posibilitati sa-ti creeze probleme, daca ai fost vreodata parte din Club. Stiu una sau doua persoane care au fost puse sub supraveghere si hartuite.
Q: Hartuite de cine ?
A: De FBI.
Q: Pe bune?
A: Sigur. FBI-ul a folosit alte pretexte. Apoi IRS (fiscul american) a inceput partea lui de hartuiala.
Q: Deci nici o sansa pentru exprimarea libera.
A: Am fost parte dintr-un „cerc interior”. Daca incep acum sa dau nume si sa aduc acuzatii specifice impotriva cercetatorilor as avea enorm de multe probleme.
Q: Ce se afla in spatele acestor hartuiri ?
A: Vaccinurile sunt ultima baricada a medicinei moderne; justificarea finala pentru toata „stralucirea” medicinei moderne.

Q: Crezi ca oamenilor ar trebui sa li se permita sa aleaga, daca se vaccineaza sau nu ?
A: La nivel politic, da. La nivel stiintific, oamenii au nevoie de informatii ca sa poate alege corect. Una este sa spui alegerea este buna. Dar, daca atmosfera este plina de minciuni, cum poti sa alegi? De asemenea, daca FDA era condusa de oameni onorabili, aceste vaccinuri nu ar fi primit licenta.
Q: Exista istorici medicali care spun ca declinul general al bolilor nu se datoreaza vaccinurilor.
A: Stiu. Pentru o lunga perioada de timp am neglijat munca lor.
Q: De ce ?
A: Pentru ca mi-a fost teama de ceea ce as fi putut afla. Eram in afacerea de a dezvolta vaccinuri. Intreaga mea viata depindea de continuarea acestei munci.
Q: Si apoi?
A: Am facut propriile mele investigatii.
Q: La ce concluzii ai ajuns?
A: Declinul bolilor se datoreaza conditiilor imbunatatite de viata.
Q: Ce conditii??
A: Apa mai curata. Sistem avansat de canalizare. Nutritie. Hrana proaspata. Scaderea saraciei. Microbii pot fi peste tot, dar atunci cand esti sanatos nu contactezi boala.
Q: Ce ai simtit cand ai finalizat propriile tale investigatii ?
A: Disperare. Am realizat ca lucrez intr-un sector bazat pe o colectie de minciuni!

 

Q: Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele ?

A: Da. De exemplu DPT. Vaccinul MMR. Dar unele loturi de vaccinuri sunt mai periculoase decat alte loturi din acelasi vaccin. Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt foarte periculoase.
Q: De ce?
A: Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.
Q: De ce ni se prezinta statistici care par sa arate ca vaccinurile au fost fabulos de eficace la combaterea bolilor?”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/adevaruri-mai-putin-cunoscute-despre-vaccinuri-si-vaccinare
  2. Foto: Internet
  3. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...