A scăpat din infernul de la Colectiv, dar a fost concediată chiar înainte de Paști: “Mi-a spus să îmi acopăr mâinile, că sunt urâte!”

Distribuie!by Corina Gabriela Ioniță este una dintre persoanele rănite în incediul de la Colectiv. Din acest motiv a lipsit mult timp de la serviciu, lucru greu de acceptat de către patronul său. Bărbatul a avut un comportament inexplicabil față de angajata sa, o tânără care s-a aflat în noaptea fatidică […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Corina Gabriela Ioniță este una dintre persoanele rănite în incediul de la Colectiv. Din acest motiv a lipsit mult timp de la serviciu, lucru greu de acceptat de către patronul său.
Bărbatul a avut un comportament inexplicabil față de angajata sa, o tânără care s-a aflat în noaptea fatidică de 30 octombrie în clubul Colectiv. Angajata unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu.
Tânăra a povestit că șefului ei nu prea i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit, scrie Click!
Nemulțumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paște când enervat că angajată ar fi sunat să afle care este programul de sărbători, s-a gândit că ar fi mai bine să o concedieze. Acest lucru a scos la iveală, faptul că tânăra era umilită constant de șeful ei. În loc să o compătimească, pentru tot calvarul și rănile grave de pe mâini, lui îi păreau dizgrațioase brațele tinerei.
“Am fost dată afară de la job. Hai să paștem fericiți! Pentru că am îndrăznit să îl sun și să îl întreb programul de mâine, să știu dacă pot pleca la ai mei de Paște. Nici nu am apucat să îl întreb, de fapt. În realitate, cred că se ruga să aibă prilejul să o facă. I-am simțit invidia in momentul în care a trebuit sa îmi dea banii pe medical sau când a auzit că am primit donații. Afacerea ii mergea din ce în ce mai prost în ultimele 6 luni, cât am fost înlocuită. Pentru mine e o ușurare, deși m-a luat pe nepregătite. Nu uit momentul în care mi-a spus să îmi acopăr mâinile, că sunt urâte”, a spus Corina, conform sursei citate.
Corina a trăit un coșmar și a suferit arsuri pe 40 % din suprafața corpului. Inițial, tânăra a fost internată și tratată la Spitalul Elias din București. După aproape o săptămână, ea a fost transferată la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex, unde a fost salvată.

SURSA: http://www.activenews.ro/stiri-social/A-scapat-din-infernul-de-la-Colectiv-dar-a-fost-concediata-chiar-inainte-de-Pasti-Mi-a-spus-sa-imi-acopar-mainile-ca-sunt-urate-132813

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro
Close
Citește mai multe:
Detoxificarea de tigari si de fumat

Viața psihică – ne modelează corpul fizic

Pătlagina – o minune a naturii la îndemâna tuturor

Toate gandurile sunt energie: proiectati iubire si vedeti ce se intampla!

Un chirurg cardiovascular de 100 de ani, pensionat la 95, vegan de 50 de ani – argumentele unei alegeri de viata

Închide