6 indicii care îţi arată ce ai fost în altă viaţă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Numeroase civilizaţii sunt convinse că sufletul este nemuritor şi de fiecare dată când trupul moare, sufletul se reîncarnează. Câteva chestiuni pe care poate le treci cu vederea, în viaţa de zi cu zi, pot fi indicii referitoare la una dintre vieţile trecute.

Dacă cei mai mulţi dintre noi nici nu ne gândim la astfel de lucruri, numeroasele cazuri de copii care vorbesc încă din primii ani de viaţă despre locuri sau oameni din vieţile trecute sunt tulburătoare.


Numeroase civilizaţii sunt convinse că sufletul este nemuritor şi de fiecare dată când trupul moare, sufletul se reîncarnează. Câteva chestiuni pe care poate le treci cu vederea, în viaţa de zi cu zi, pot fi indicii referitoare la una dintre vieţile tale trecute.

Dacă cei mai mulţi dintre noi nici nu ne gândim la astfel de lucruri, numeroasele cazuri de copii care vorbesc încă din primii ani de viaţă despre locuri sau oameni din vieţile trecute sunt tulburătoare.


Iată cum să citeşti lucruri pe care altfel le-ai ignora, şi care îţi pot spune mai multe despre viaţa ta din trecut:

Vise

Cele mai multe vise par să nu aibă niciun sens. Destul de rar reuşim să înţelegem ceva din ceea ce am văzut în somn. Dar visele repetitive sau cele care un efect profund asupra ta, chiar şi după ce te-ai trezit, îţi pot oferi indicii importante cu privire la viaţa ta anterioară.

Dacă visezi că eşti într-o altă lume, diferită de cea în care trăieşti în prezent, dacă simţi că eşti tu, dar totuşi persoana din vis arată cu totul diferit sau este de sex opus, ar putea ca amintirile tale din altă viaţă să se manifeste în somn. Încearcă să ţi le aminteşti imediat după ce ai visat şi să extragi din ele elementele esenţiale.

Deja vu

Deja vu reprezintă acea senzaţie ciudată pe care o ai timp de câteva secunde atunci când ţi se pare că ai mai trăit ceea ce tocmai s-a întâmplat. Este un fenomen dificil de explicat chiar şi de specialişti, mai ales că unele persoane pot anticipa ceea ce urmează să se întâmple, într-un moment de deja vu.

De fiecare dată când experimentezi un deja vu, încearcă să memorezi şi să analizezi contextul în care s-a produs. Poţi să extragi informaţii preţioase, pe care să le notezi şi să le păstrezi alături de alte indicii referitoare la viaţa trecută.

Temeri ciudate

Unele fobii îşi au originea în propriile noastre instincte de conservare. Teama de şerpi, de înăţime, de păianjeni etc, este naturală, menită să ne apere de situaţiile care ne pot pune viaţa în pericol.

Dar teama necontrolată, care pare uneori absurdă, îşi poate avea originile în întâmplări traumatizante din altă viaţă. Încearcă să îţi notezi temerile şi să le asociezi cu celelalte indicii cu privire la viaţa ta anterioară.

Locuri familiare

Simţi nevoia să vizitezi un anumit loc, să ştii mai multe despre oamenii de acolo şi chiar să te muţi în locul respectiv? Atracţia ciudată pentru o ţară, un oraş sau un anumit tip de civilizaţie ar putea să-şi aibă originea dintr-o viaţă trecută.

Este foarte important să dai curs acestui impuls şi să vizitezi la un moment dat locurile respective. Poţi trăi sentimente revelatorii.

Oameni speciali

Se întâmplă să descoperi că o anumită persoană îţi este total antipatică din prima clipă în care ai cunoscut-o, fără să fi făcut ceva îndeosebi pentru asta. Pur şi simplu nu îţi place şi vrei cât mai repede să pleci din preajma ei. Poate fi un semn destul de puternic că nu este totuşi prima dată când vă întâlniţi…

Se spune că sufletele care au fost la un moment dat într-un conflict într-una dintre vieţile trecute, se vor întâlni pe parcursul a mai multor vieţi pentru a-şi rezolva disputele. Dacă trăieşti un astfel de moment, nu încerca să eviţi, ci din contră, află cât mai multe despre persoana respectivă, încearcă să o cunoşti şi poate vei afla lucruri uimitoare pentru tine.

Vremuri apuse

VIAȚĂ-ANTERIOARĂ 6 indicii care îţi arată ce ai fost în altă viaţă

Ţi se pare interesantă o anumită perioadă din istorie, eşti atrasă iremediabil de tot ceea ce s-a întâmplat atunci şi vrei să ştii cum trăiau oamenii în acele vremuri? Te-ai întrebat vreodată de ce? Amintirile dintr-o altă existenţă ar putea fi răspunsul la această întrebare.

Încearcă să îţi notezi de-a lungul timpului ceea ce observi, iar într-un moment crucial, poţi descoperi lucruri despre tine la care nici nu te-ai fi gândit.”[1]

SURSE

  1. http://www.eva.ro/horoscop/astrologie/6-indicii-care-iti-arata-ce-ai-fost-in-alta-viata-articol-37266.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...