5 semne că ai cunoscut pe cineva și într-o viața anterioră

Distribuie!

„Se intampla uneori sa intalnesti pentru prima oara o persoana si, totusi, sa simti ca ai o legatura puternica cu ea, ca si cum ati fi prieteni dintotdeauna.

Acest tip de conexiune o poti avea doar cu oameni cu care te-ai intalnit intr-o viata anterioara, acesta fiind si motivul pentru care va simtiti atat de bine impreuna.


Este important sa recunosti faptul ca ai acelasi tip de energie cu o persoana pe care o vezi pentru prima oara in viata ta. Vei fi socat sa afli cat de multe aveti in comun.
Iata 5 semne ca ai intalnit pe cineva dintr-o viata anterioara.

Pierzi notiunea timpului cand te afli in compania lui/ei


Cand esti cu aceasta persoana, indiferent de perioada vietii tale in care v-ati intalnit, vei pierde notiunea timpului stand de vorba. Dupa numai cateva ore petrecute impreuna vei avea senzatia ca va cunoasteti de o viata. De fiecare data cand va intalniti uitati de tot si de toate. Va simtiti atat de bine unul in preajma celuilalt si descoperiti ca puteti sa va destanuiti reciproc si cele mai ascunse secrete.

Cunosti cealalta persoana la fel de bine pe cat te stii si pe tine

Un alt indicator al faptului ca v-ati intalnit intr-o viata anterioara este faptul ca il poti citi dintr-o privire. Observi miscari subtile, ca si gesturi marunte de care nici macar el nu este constient. (Si el vede acelasi lucruri la tine), scrie sfatulparintilor.ro.

Este usor pentru tine sa-ti dai seama cand ceva nu este in regula cu el/ea doar uitandu-te la el/ea pentru o secunda. S-a intamplat ca si tu sa te simti ca si cum ti-ar fi putut citi mintea ori ca tu sa stii excat ce va face in clipa urmatoare.

Cadeti imediat de acord

Indiferent de situatie, ca prin minune, aveti amandoi aceeasi parere desi nu discutaserati inainte deloc despre subiectul respectiv. Asta demonstreaza ca intr-o viata anterioara ati colaborat foarte bine de nenumarate ori.

Este greu sa iti controlezi emotiile in preajma lui/ei

Nu poti si nici nu vrei sa ascunzi nicio emotie in preajma lui/ei. Acelasi lucru este valabil si pentru el/ea cand sunteti impreuna.

Senzatia coplesitoare „de acasa”

Poti sa te afli la mii de kilometri de casa ta, insa daca te afli in compania acestei persoane vei avea senzatia ca esti acasa.

spirit-superior

Acest tip de conexiune este greu de descoperit, aceasta persoana te intelege si toate punctele de vedere si doreste sa faca tot ce-i sta in putere pentru ca tu sa fii fericit/a.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/5-semne-ca-ai-cunoscut-pe-cineva-si-intr-o-viata-anteriora
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...