10 plante care iti dau energie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 1. Banala urzica, care este cunoscuta de toti, este foarte benefica atunci cand ne simtim devitalizati. Ar fi bine sa bei cate un ceai de urzica in fiecare dimineata, macar o saptamana pe luna. Se spune ca poate chiar sa inlocuiasca cafeaua. Presupun ca depinde de la organism la organism, dar nu strica sa incerci.
 2. Ceaiul verde. Este mai degraba foarte bun in inlaturarea energiei negative aflata in corp.
 3. Ginseng. Indiferent de cate ori si in cate combinatii il ingerezi pe zi, vei simti ca ai mai multa energie.
 4. Oregano. Acest condiment este foarte bun pentru detoxificare si pentru revitalizare. Asadar, incearca sa-l folosesti in cat mai multe preparate.
 5. Busuiocul este foarte bun pentru inducerea de ganduri pozitive. Atunci cand simti ca toate relele se abat asupra ta, incearca sa faci o baie in care pui ulei esential de busuioc (facut de tine sau cumparat), sau pur si simplu fierbi busuioc si pui rezultatul in apa de baie.
 6. Gingko biloba. Va mai amintiti acele reclame la tot felul de medicamente cu gingko biloba, care ne spuneau ca ne ajuta cu memoria, focusarea cand vrem sa invetam ceva, etc. Pai, ce nu se spunea acolo este faptul ca ajuta inainte de a te apuca sa intreprinzi cam orice. Iti schimba si dispozitia si-ti da si destula energie sa duci la capat.
 7. Coada calului. Ajuta in special femeile in perioada aceea lunara, in general nu neaparat aduce energie, ci mai degraba alunga oboseala.
 8. Rozmarin. Alunga oboseala si iti focuseaza gandurile spre atingerea scopului. Foloseste-l atunci cand trebuie sa duci un proiect la bun sfarsit.
 9. Trandafir. Trandafirul este foarte bun pentru indepartarea oboselii, si aducerea noilor idei, pozitive, pentru a da un nou sens vietii tale. Nu degeaba parfumurile din sau cu trandafiri sunt asa vandute.
 10. Strugurii. In tara noastra este mai putin stiut acest lucru, insa acest fruct ajuta foarte mult atunci cand esti obosit si nu poti sa te relaxezi. De asemenea, poti bea o ceasca inainte de a dormi, ca sa ai un somn odihnitor.

SURSE

 1. http://mesajdivin.com/10-plante-care-iti-dau-energie/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...